Viihtyisää asumista saaristomaisemissa –
Asunto Oy Helsingin Ariadne

Tervetuloa Kruunuvuorenrantaan! Ilomme on esitellä Ariadne, joka tarjoaa tyylikkäitä huoneistoja upeassa merellisessä ympäristössä. Tutustu valloittaviin asuntopohjiin – kaksioista kuuden huoneen koteihin.

Lumoava Kruunuvuorenranta

Vielä hetki sitten Helsingin Laajasalon länsirannikolla sijaitseva Kruunuvuorenranta oli kaukainen unelma kaupunkilaisille. Nyt metsän uumeniin, jylhien kallioiden ja pitkän rantaviivan tuntumaan rakentuu odotettu pala uutta upeaa Helsinkiä. Ensimmäiset onnekkaat kruunuvuorelaiset ovat jo päässeet hyvän arjen makuun merellisen luonnon sylissä, kuitenkin lähietäisyydellä palveluista. Tulevaisuudessa koko komeuden kruunaa kolme kaunista siltaa, jotka kulkevat Kruunuvuorenrannasta Helsingin keskustaan asti.

Osoite: Turumankatu 20, 00590 Helsinki. Katso kartta

Ariadne - terassin havainnekuva

Uniikki asuinalue

Maailmanluokan valotaidekaupunginosa

Kruunuvuorenranta tunnetaan valon kaupunginosana, joka hehkuu kauniisti illan pimeinä tunteina. Valotaide ja muut tarkasti harkitut valaistusratkaisut luovat yhtenäisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät rakennukset, kivimuurit ja ympäröivä merellinen luonto. Alueen ensimmäinen valotaideteos syntyi vanhaan öljysäiliöön, joka hohtaa satumaisesti eri väreissä yli Kruunuvuorenselän. Valotaideteoksia saadaan alueelle lisää sitä mukaa, kun asuinkorttelit valmistuvat.

Kaikki palvelut lähikortteleissa

Suunnitelmien mukaan vuonna 2030 Kruunuvuorenranta on 13 000 ihmisen koti. Alueen palvelut kehittyvätkin parhaillaan vauhdilla. Valmistuessaan Kruunuvuorenrannassa on erinomaiset palvelut: koulut, päiväkodit, liikuntapaikat, leikkipuistot, terveyspalvelut ja kaupat. Alueen ensimmäinen päiväkoti on jo aloittanut toimintansa, kuten myös ruokakauppakin. Laajasalossa sijaitseva Kauppakeskus Saari palvelee kätevästi vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kotiovelta.

Ratikalla tulevaisuudessa keskustaan 15 minuutissa!

Kruunuvuorenrannasta pääsee helposti liikkumaan eri puolille kaupunkia niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Bussit kulkevat Kruunuvuorenrannan kautta Herttoniemen metroasemalle, josta matka jatkuu kätevästi kolmeen eri suuntaan. Kruunusillat-hanke on alkanut. Kevyen liikenteen ja raitioreitin siltakokonaisuus tuo Kruunuvuorenrannan merkittävästi lähemmäksi Helsingin sydäntä. Väliaikainen, enintään Kruunusiltojen valmistumiseen saakka liikennöivä lautta kulkee Kruunuvuorenrannasta Kauppatorin läheisyyteen ja matkalle käy HSL:n AB-vyöhykelippu.

Lue lisää Kruunusillat-hankkeesta

Hurmaavia kaupunkikoteja

Asunto Oy Helsingin Ariadne tarjoaa laadukasta asumista Kruunuvuorenrannan sydämessä, jossa ilmassa viipyilee meren suolainen tuoksu. Ariadnen asunnot ihastuttavat valoisuudellaan ja oivaltavilla suunnitteluratkaisuilla: On kahden kerroksen koteja, suuria ikkunapintoja, korkeaa tilaa ja asuntopihoja. On asukkaiden yhteinen kasvimaa ja ympärillä upeat saaristomaisemat.

Taloyhtiö, jossa viihdytään

Kruununvuorenrannassa jokainen rakennus on toteutettu ajatuksella ja tyylillä. Ariadne on osa upeaa korttelikokonaisuutta, jonka keskiössä avautuu puistomainen sisäpiha. Vihreitä näkymiä riittää kaikista huoneistoista, joko pihamaan suuntaan tai Haakoninlahdenpuistoon. Ariadne koostuu kahdesta seitsemänkerroksisesta talosta, jotka tarjoavat laadukasta asumista 45 neliön kaksioista 138 neliön kuuden huoneen koteihin.

Käytännöllisyyttä ja ilmeikkäitä yksityiskohtia

Ariadne ilahduttaa kodinetsijää asuntopohjillaan, joissa on kivasti eri variaatioita. Voit valita kodiksesi saunallisen tai saunattoman vaihtoehdon. Ylimpien kerrosten kaksitasoisissa huoneistoissa on kodikas parvikerros. Kaikissa kodeissa on iso terassi tai parveke, ja A-talon alakerran kodeissa rentoudutaan omalla asuntopihalla. Ariadnen suunnittelussa on panostettu hyvään varusteluun, pintamateriaaleihin ja toimivuuteen. Myös edistyksellinen talotekniikka merkitsee asuinmukavuutta ja energiasäästöjä. Esimerkiksi lattiaviilennys on tervetullut lisä kesän kuumimpiin päiviin.

Ariadne havainnekuva2
Ariadne havainnekuva1

Kasvihuone ja vaikuttavia näkymiä saunaosastolta

Asumisen Ariadnessa kruunaa hulppeat yhteistilat, jotka tarjoavat niin talosaunan lempeitä löylyjä kuin puuhaa kaupunkiviljelijöille. Kädet voi upottaa multaan B-talon alakerrassa sijaitsevassa kasvihuoneessa. Rakennuksen edustalla avautuu lisäksi asukkaiden yhteinen kasvimaa. B-talon 6-kerroksesta löytyy saunaosasto, jossa vilvoitellaan kahteen suuntaan avautuvalla hulppealla terassilla. Autopaikoitus sijoittuu maanalaiseen parkkihalliin, josta pääsee kulkemaan hissillä suoraan asuinkerroksiin.

Yhteystiedot – Ariadne

Tiedustelut arvonnassa vapaiksi jääneistä asunnoista:

Johanna Karihtala
Puh. 045 7734 3813
Email: johanna.karihtala@ta.fi

TA-Kodit Oy
Kutojantie 6-8
02630 Espoo

Mikä on Hitas?

Hitas on asuntojen hinta- ja laatutason säätelyjärjestelmä. Sen tarkoitus on tarjota kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Hitas-asunnot rakennetaan vuokratonteille ja niiden hinta perustuu todellisiin rakennuskustannuksiin.

Sivu päivitetty viimeksi: 7.12.2023