As. Oy Naantalin Estelle – Bostäder

Det omfattande bostadsutbudet har lämpliga alternativ för olika livssituationer.

Ett ljust och vackert tillgängligt hem

Det omfattande bostadsutbudet har lämpliga alternativ för olika livssituationer, även som fritidsbostad. Utbudet består av 31,5–95 m² stora bostäder med ett, två, tre eller fyra rum.

Planlösningarna är intressanta och praktiska. Köket smälter på ett naturligt sätt ihop med vardagsrummet och flera bostäder har en köksö. Stora fönster som når nästan ända till golvet och balkonger med skjutdörrar av glas ökar rymdkänslan. De indragna balkongerna är inglasade.

As Oy Naantalin Estelle ligger i kvarterets nordöstra hörn. Det enhetliga sadeltaket samt fasaden mot gatan betonar kvarteret som en helhet. Med byggnaderna blir Nådendals centrumkvarter en enhetlig helhet.

I planeringen av bostäderna har man strävat efter en planlösning som är öppen, fungerande och ljus. Köket smälter på ett naturligt sätt ihop med bostadens vardagsrum. Stora fönster som når nästan ända till golvet samt balkongerna ökar rymdkänslan. Vi sätter stor vikt vid att bostädernas funktion har beaktats noggrannt in i minsta detalj. Vi hoppas också att ni ska trivas i ert nya hem och att det är trevligt att bo där.

Bostädernas planlösningar

Det omfattande bostadsutbudet har lämpliga alternativ för olika livssituationer, även som fritidsbostad. Utbudet består av 31,5–95 m² stora bostäder med ett, två, tre eller fyra rum.

Ett rum

Två rum

Tre rum

Fyra rum

Bostäder

Kvarterets byggnader är en kombination av modern arkitektur och designlösningar som tar hänsyn till områdets historia. Bostadshusens fasader är rappade i olika färger som varierar från byggnad till byggnad i kvarteret. På innergården byggs en egen grön oas med gårdsbastur och uppehållsrum. Kvartersstrukturen skapar en enhetlig helhet med vackra gatuutrymmen i stadsrummet. I näromgivningen finns Nådendals nya stadskärna med mångsidiga tjänster.

Alla bostäder har DNA:s bredbandsförbindelse för husbolag. Byggnaderna får dörrtelefoner och låssystemet levereras av iLOQ.

Kuva on As. Oy Naantalin Victoriasta

Den gröna kvartersgårdens lugn mitt i staden

Mellan husen, på andra våningen, byggs en skyddad innergård för invånarna som erbjuder en lugn tillflykt mitt i staden. Den lummiga oasen är en inbjudande plats där man kan trivas och träffa vänner och grannar.

Två stiliga bastur med tillhörande uppehållsrum kommer att byggas på gården. Barnen får en egen trivsam lekpark. Grönplaneringen har ägnats särskild uppmärksamhet och gårdsbyggnaderna får vackra gröna tak.

As. Oy Naantalin Estelle har ritats av SIGGE Arkitekter Ab.

Mångsidiga tjänster inom räckhåll

Alla viktiga tjänster är lätt och enkelt tillgängliga ett stenkast från hemmet. Alldeles intill husen finns både en matbutik, en hälsocentral och ett apotek. I närheten av kvarteret finns torget, stadshuset, en taxistation och den nya bussterminalen. Ett mångsidigt utbud av flera restauranger och kaféer finns inom räckhåll. Den värdefulla gamla stan ligger också på gångavstånd.

Till havsstranden och den förnyade gästhamnen är det bara en dryg halv kilometer och till det populära Spahotell Nådendal är det mindre än en kilometer. I takt med omläggningen av trafiken i Nådendal centrum blir Tullgatan som går intill kvarteret en gårdsgata och Henrikinkuja blir en farled för lätt trafik.

Bredvid

Närmaste matbutik

100m

Bussterminal och taxistation

500m

Havsstranden och gästhamnen

Under en kilometer

Badhotell Nådendal

Cirka 5 kilometer

Kultaranta Golf och Aurinko Golf Naantali

Båtförbindelse till Sverige

Nådendal–Långnäs–Kapellskär