Valoisa ja kauniin esteetön koti

Laajasta asuntovalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto monenlaisiin elämäntilanteisiin, myös vapaa-ajan kodiksi. Valittavana on 31,5 – 95 m² yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä.

Pohjaratkaisut ovat mielenkiintoisia ja käytännöllisiä. Keittiöt liittyvät luontevasti osaksi oleskelutiloja ja useissa tilaratkaisuissa on saareke. Tilantuntua lisätään suurilla lähes lattiaan saakka ulottuvilla ikkunoilla ja lasiliukuovellisilla parvekkeilla. Sisäänvedetyt parvekkeet on lasitettu.

As Oy Naantalin Estelle sijoittuu korttelin koillisreunalle. Yhteneväinen harjakatto sekä katujulkisivu korostavat rakentuvaa kokonaisuutta. Rakennuksien myötä Naantalin keskustakortteli valmistuu yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Huoneistojen suunnittelussa on tavoiteltu avoimia, toimivia ja valoisia tilaratkaisuja. Keittiöt liittyvät luontevasti osaksi asunnon oleskelutilaa. Suuret, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat sekä parvekkeet lisäävät tilantuntua. Pidämme tärkeänä, että asuntojen toimivuus on mietitty huolella aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Toivommekin, että viihdytte uudessa kodissanne ja eläminen siellä on miellyttävää.Asuntojen pohjaratkaisutAsunto­valikoima

Korttelin rakennuksissa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri sekä alueen historiaa kunnioittavat suunnitteluratkaisut. Asuintalojen julkisivumateriaaliksi on valittu rappaus, jonka väritys vaihtelee korttelissa rakennuksittain. Sisäpihalle rakentuu oma vehreä keidas pihasaunoineen ja oleskelutiloineen. Korttelirakenne muodostaa kaupunkitilaan yhteneväisen kokonaisuuden luoden kauniita katutiloja. Lähiympäristöön muodostuu Naantalin uusi ydinkeskus monipuolisine palveluineen.

Asunnoissa on vakiona DNA:n taloyhtiölaajakaista. Taloihin tulee ovipuhelinjärjestelmä ja lukitus toteutetaan iLOQ-järjestelmällä.

Hinnasto >
Katso esite >Vehreän korttelipihan rauhaa keskellä kaupunkia

Talojen keskelle toiseen kerrokseen muodostuu asukkaiden oma suojaisa sisäpiha, joka tarjoaa rauhallisen hengähdyspaikan keskellä kaupunkia. Vehreä pihakeidas houkuttelee viihtymään ja tapaamaan ystäviä ja naapureita.

Pihan keskiympyrään tulee kaksi tyylikästä saunaa oleskelutiloineen. Lapset saavat oman leikkialueen, jossa on mukava puuhailla. Vihersuunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota ja piharakennusten katot katetaan kauniilla viherkatolla.

As. Oy Naantali Estellen on suunnitellut SIGGE Arkkitehdit Oy.

Monipuoliset palvelut käden ulottuvilla

Kaikki tärkeät palvelut ovat helposti ja vaivattomasti saatavilla aivan kotinurkilta. Heti talojen vierestä löytyy sekä ruokakauppa, terveyskeskus että apteekki. Korttelin säteellä sijaitsee tori, kaupungintalo, taksiasema ja uusi bussiterminaali. Useiden ravintoloiden ja kahviloiden monipuolinen tarjonta on aivan käden ulottuvilla. Arvokas vanha kaupunki on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Merenrantaan ja uudistettuun vierasvenesatamaan ei ole matkaa kuin reilu puoli kilometriä ja suosittuun Naantalin kylpylään alle kilometri. Naantalin keskustan liikenteen uudelleenjärjestelyiden myötä korttelin Tullikadun osuus muutetaan pihakaduksi ja Henrikinkujasta tehdään kevyen liikenteen väylä.

Tutustu Naantaliin >
Vieressä
Lähin ruokakauppa
100 m
Bussiterminaali ja taksiasema
500m
Merenrantaan ja vierasvenesatamaan
Alle kilometri
Naantalin kylpylä
Noin 5 kilometriä
Kultaranta Golf ja Aurinko Golf Naantali
Laivayhteys Ruotsiin
Naantali-Långnäs-Kapellskär