MYYNNISSÄ OMISTUSASUNTOJA

Naantalin Victoria - Uusia omistusasuntoja Naantalissa

Naantalin uudessa keskustakorttelissa nautit pikkukaupungin parhaasta sijainnista ja asumisen helppoudesta.

Asunto Oy Naantalin Victoria ja Asunto Oy Naantalin Estelle rakennetaan Naantalin ydinkeskustaan, vanhan linja-autoaseman alueelle. Omalle tontille rakennetaan yhteensä neljä kerrostaloa, joihin tulee korkeatasoisia omistusasuntoja. Ensimmäisessä vaiheessa valmistuu Asunto Oy Naantalin Victoria, johon kuuluu kaksi kerrostaloa.

Tasokkaita asuntoja Naantalin parhaalla sijainnilla

Asunnot sijoitetaan katutason yläpuolelle, neljään asuinkerrokseen. Talojen keskelle toiseen kerrokseen muodostuu suojaisa sisäpiha asukkaiden viihtyisäksi tapaamispaikaksi. Vehreän korttelipihan keskiössä ovat tyylikkäät saunatilat oleskelutiloineen. Korttelipihan alle rakennettavasta autohallista pääsee kätevästi hissillä omaan asuinkerrokseen. Katutasoon tulee valoisia ja nykyaikaisia liiketiloja. Keskustakorttelin asukkaille kaikki keskustan palvelut ovat vaivattomasti saatavilla.

ASUNTO OY NAANTALIN VICTORIA Luostarinkatu 24, 21100 Naantali
A ja B-talot, 50 asuntoa, 42 autohalli­paikkaa. Arvioitu valmistuminen toukokuussa 2020.

Huolella suunniteltuja asuntoja ja vaivatonta asumista

Laajasta asuntovalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto monenlaisiin elämäntilanteisiin, myös vapaa-ajan kodiksi. Valittavana on 31,5 – 94,5 m² yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Pohjaratkaisut ovat mielenkiintoisia ja käytännöllisiä. Keittiöt liittyvät luontevasti osaksi oleskelutiloja ja useissa tilaratkaisuissa on saareke. Tilantuntua lisätään suurilla lähes lattiaan saakka ulottuvilla ikkunoilla ja lasiliukuovellisilla parvekkeilla. Sisäänvedetyt parvekkeet on lasitettu.

Alimman kerroksen sisäpihan puoleisten kaksioiden erikoisuutena on oma terassi. Ylimmän kerroksen isoissa uniikeissa kolmioissa voi rentoutua omassa saunassa ja vilvoittelupaikan valita kahdesta upeasta lasitetusta terassiparvekkeesta. Ylimmän kerroksen vinot sisäkattopinnat sekä kahden asunnon kattoikkunat luovat hurmaavaa ullakkoasumisen tunnelmaa.

Victoria esite Victoria hinnasto Materiaalivalintaesite Lisähintaiset muutostyöt Asunnot Arkkitehdin ajatuksia
Naantalin Victoria on tasokkaita omistusasuntoja ja keskusta-asumisen helppoutta.

Tyylikkäitä ja esteettömiä asuntoja

Kaikkiin asuntoihin asennetaan kaunis parketti. Laadukkaat keittiöt varustetaan kalusteuunilla, induktioliedellä ja integroidulla astianpesukoneella. Pesuhuoneet laatoitetaan tyylikkäillä ja aikaa kestävillä laatoilla.

Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää asumismukavuutta ja parantaa huoneistojen kalustettavuutta. Suunnittelussa on panostettu esteettömyyteen ja hissi on normaalia tilavampi. Autohalli, jätehuone, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat katutasossa, josta on hissillä suora yhteys omaan asuinkerrokseen. Talosaunat oleskelutiloineen ovat asukkaiden käytössä toisen kerroksen sisäpihalla.

Asunnoissa on vakiona DNA:n 10M taloyhtiölaajakaista. Taloihin tulee ovipuhelinjärjestelmä ja lukitus toteutetaan iLOQ-järjestelmällä.

Naantalin Victoriassa on vihersuunnitteluun ja esteettömyyteen kiinnitetty erityistä huomiota.

Vehreän korttelipihan rauhaa keskellä kaupunkia

Talojen keskelle toiseen kerrokseen muodostuu asukkaiden oma suojaisa sisäpiha, joka tarjoaa rauhallisen hengähdyspaikan keskellä kaupunkia. Vehreä pihakeidas houkuttelee viihtymään ja tapaamaan ystäviä ja naapureita.

Pihan keskiympyrään tulee kaksi tyylikästä saunaa oleskelutiloineen. Lapset saavat oman leikkialueen, jossa on mukava puuhailla. Vihersuunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota ja piharakennusten katot katetaan kauniilla viherkatolla.

Monipuoliset palvelut
käden ulottuvilla

Kaikki tärkeät palvelut ovat helposti ja vaivattomasti saatavilla aivan kotinurkilta. Heti talojen vierestä löytyy sekä ruokakauppa, terveyskeskus että apteekki. Korttelin säteellä sijaitsee tori, kaupungintalo, taksiasema ja uusi bussiterminaali. Useiden ravintoloiden ja kahviloiden monipuolinen tarjonta on aivan käden ulottuvilla. Arvokas vanha kaupunki on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Merenrantaan ja uudistettuun vierasvenesatamaan ei ole matkaa kuin reilu puoli kilometriä ja suosittuun Naantalin kylpylään alle kilometri. Naantalin keskustan liikenteen uudelleenjärjestelyiden myötä korttelin Tullikadun osuus muutetaan pihakaduksi ja Henrikinkujasta tehdään kevyen liikenteen väylä.

Naantalin Victoriassa kaikki palvelut ovat lähellä.
Naantali on idyllinen ja elävä merenrantakaupunki.

Naantali on idyllinen ja aktiivinen merenrantakaupunki

Suosittu matkailukohde Naantali on myös viihtyisä asuinpaikka ja taloudellisesti menestynyt kaupunki, joka kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Viidentoista minuutin ajomatkan päässä Turusta sijaitseva Naantali on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista. Historiallinen merenrantakaupunki on yhdistelmä tunnelmallista pikkukaupungin rauhaa ja matkailun tuomaa vilinää.

Vanha kaupunki puutaloineen ja pikkukujineen sekä luostariajalta peräisin oleva kirkko henkivät sitä idylliä, josta Naantali on tunnettu. Kaupungissa on mielenkiintoisia putiikkeja ja gallerioita sekä lukuisia kahviloita ja ravintoloita. Esimerkiksi vuodesta 1868 toiminut ravintola Kaivohuone on edelleen suosittu.

Meri ja yli tuhannen saaren saaristo ovat tärkeä osa Naantalia. Venesatamat täyttyvät sekä asukkaiden että vierailijoiden veneistä varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Ainutlaatuisen kauniissa, monien mahdollisuuksien Naantalissa asuu jo noin 19 000 tyytyväistä vakituista ja noin 16 000 vapaa-ajan asukasta.

Lue lisää Naantalista

Kiinnostuitko?

Asuntomyyntimme palvelee teitä
Tuula Rajamäki
Puh. 045 7734 3793
myynti.turku@ta.fi

TA-Yhtiöt
Linnankatu 45 (sisäpiha)
20100 Turku

Jätä yhteystietosi, niin otamme teihin yhteyttä!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com