Valoisa ja kauniin esteetön koti

Laajasta asuntovalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto monenlaisiin elämäntilanteisiin, myös vapaa-ajan kodiksi. Valittavana on 31,5 – 94,5 m² yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Pohjaratkaisut ovat mielenkiintoisia ja käytännöllisiä. Keittiöt liittyvät luontevasti osaksi oleskelutiloja ja useissa tilaratkaisuissa on saareke. Tilantuntua lisätään suurilla lähes lattiaan saakka ulottuvilla ikkunoilla ja lasiliukuovellisilla parvekkeilla. Sisäänvedetyt parvekkeet on lasitettu.

Alimman kerroksen sisäpihan puoleisten kaksioiden erikoisuutena on oma terassi. Ylimmän kerroksen isoissa uniikeissa kolmioissa voi rentoutua omassa saunassa ja vilvoittelupaikan valita kahdesta upeasta lasitetusta terassiparvekkeesta. Ylimmän kerroksen vinot sisäkattopinnat sekä kahden asunnon kattoikkunat luovat hurmaavaa ullakkoasumisen tunnelmaa.

A24: 3h+kt+s | 93 m²
A9: 2h+kt | 50 m²
A6: 2h+kt | 44,5 m²

B30: 2h+kt | 40,5 m²

Asunto­valikoima


Kaikkiin asuntoihin asennetaan kaunis parketti. Laadukkaat keittiöt varustetaan kalusteuunilla, induktioliedellä ja integroidulla astianpesukoneella. Pesuhuoneet laatoitetaan tyylikkäillä ja aikaa kestävillä laatoilla.

Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää asumismukavuutta ja parantaa huoneistojen kalustettavuutta. Suunnittelussa on panostettu esteettömyyteen ja hissi on normaalia tilavampi. Autohalli, jätehuone, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat katutasossa, josta on hissillä suora yhteys omaan asuinkerrokseen. Talosaunat oleskelutiloineen ovat asukkaiden käytössä toisen kerroksen sisäpihalla.

Asunnoissa on vakiona DNA:n taloyhtiölaajakaista. Taloihin tulee ovipuhelinjärjestelmä ja lukitus toteutetaan iLOQ-järjestelmällä.

Rakennustapa­seloste >

Vehreän korttelipihan rauhaa keskellä kaupunkia

Talojen keskelle toiseen kerrokseen muodostuu asukkaiden oma suojaisa sisäpiha, joka tarjoaa rauhallisen hengähdyspaikan keskellä kaupunkia. Vehreä pihakeidas houkuttelee viihtymään ja tapaamaan ystäviä ja naapureita.

Pihan keskiympyrään tulee kaksi tyylikästä saunaa oleskelutiloineen. Lapset saavat oman leikkialueen, jossa on mukava puuhailla. Vihersuunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota ja piharakennusten katot katetaan kauniilla viherkatolla.

As. Oy Naantalin Victorian on suunnitellut SIGGE Arkkitehdit Oy.

Lue arkkitehdin ajatuksia As. Oy Naantalin Victoriasta.

Monipuoliset palvelut käden ulottuvilla

Kaikki tärkeät palvelut ovat helposti ja vaivattomasti saatavilla aivan kotinurkilta. Heti talojen vierestä löytyy sekä ruokakauppa, terveyskeskus että apteekki. Korttelin säteellä sijaitsee tori, kaupungintalo, taksiasema ja uusi bussiterminaali. Useiden ravintoloiden ja kahviloiden monipuolinen tarjonta on aivan käden ulottuvilla. Arvokas vanha kaupunki on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Merenrantaan ja uudistettuun vierasvenesatamaan ei ole matkaa kuin reilu puoli kilometriä ja suosittuun Naantalin kylpylään alle kilometri. Naantalin keskustan liikenteen uudelleenjärjestelyiden myötä korttelin Tullikadun osuus muutetaan pihakaduksi ja Henrikinkujasta tehdään kevyen liikenteen väylä.

Tutustu Naantaliin >
Vieressä
Lähin ruokakauppa
100 m
Bussiterminaali ja taksiasema
500m
Merenrantaan ja vierasvenesatamaan
Alle kilometri
Naantalin kylpylä
Noin 5 kilometriä
Kultaranta Golf ja Aurinko Golf Naantali
Laivayhteys Ruotsiin
Naantali-Långnäs-Kapellskär