In Asunto Oy Naantali’s Victoria, you enjoy the best location of the small town and the ease of living. In the middle of the houses, on the second floor, a sheltered courtyard is formed as a cozy meeting place for the residents. In the center of the green courtyard are the stylish saunas with lounges and green roofs. A parking garage and modern business premises will be placed at street level.

The design has focused on accessibility and the elevator is more spacious than normal. The garage, waste room, apartment-specific movable storage, and bicycle and outdoor equipment storage are located on the street level, from which there is direct access to the own living floor by elevator. The apartments have DNA’s 10M housing association broadband as standard. The apartments also have a door phone and iLOQ lock.

Completed 05/2020.

Apartment selection

Type of apartment number
2h+kt 40.5 — 50 4
3h+kt+s 94.5 — 94.5 1
Basic property information
 • Address: Luostarinkatu 24
 • City/town: Naantali
 • District: Kantakaupunki
 • Kaupunginosan tarkenne: Keskusta
 • Apartments: 5
 • Year of completion: 2020
 • Energy class: C2013
 • Building type: Block of flats
 • Form of heating: District heating
 • Form of ventilation: Apartment-specific inlet/outlet
 • Lift: Stairwell 24 A
 • Parking spaces: 7 number
Contact information
Sales
Tiina Iivarinen 04577343802 tiina.iivarinen@ta.fi
Property manager
Essi Iltanen 0409222755 essi.iltanen@ta.fi
Property secretary
Päivi Hautapakka 0409222891 paivi.hautapakka@ta.fi

Apartments and floor plans

Apartment Floor Building type Floor plan
One-room apartments
A, 2h+kt 44,0 m² 2 Block of flats
A, 2h+kt 50,0 m² 3 Block of flats
A, 2h+kt 40,5 m² 3 Block of flats
A, 2h+kt 40,5 m² 4 Block of flats
Three-room apartments
A, 3h+kt+s 94,5 m² 5 Block of flats

Tupakointi on kiellettyä kaikissa asunnoissamme ja talojen yhteisissä tiloissa kuten rappukäytävissä sekä sauna- ja varastotiloissa.

Vuodesta 2019 lähtien tehdyissä uusissa asumisoikeussopimuksissa ja vuodesta 2020 tehdyissä vuokrasopimuksissa asukas on sitoutunut olemaan tupakoimatta kiinteistön alueella mahdollista erikseen osoitettua tupakointipaikkaa lukuun ottamatta. Uudiskohteissa savuttomuusehto on otettu käyttöön jo aiemmin.

Osa kiinteistöistämme on kokonaan savuttomia. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että tupakointi on kiellettyä kiinteistössä, sen asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Jätä meille asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen voit hakea sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihin että varattuihin asumisoikeuskohteisiin. Saat asuntotarjouksen heti kun voimme tarjota toiveitasi vastaavaa asuntoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asunnon tai kohteen myyntineuvottelijaan.

Tutustu asuntoon ennen päätöstä

Voit tutustua asuntoon ensin ja päättää vasta sitten, haluatko tehdä kanssamme asumisoikeussopimuksen. Mikäli olet hyväksynyt asuntotarjouksen, pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon jo tarjouskierroksen aikana. Järjestämme jonkin verran myös yleisiä näyttöjä vapaissa asunnoissamme. Uudiskohteissa ei valitettavasti voi järjestää vastaavanlaisesti näyttöjä kuin jo valmistuneissa kohteissa.