Bostäder för olika skeden av livet

Bostäder till olika skeden av livet – över 20 000 bostäder

Bostadsrättsbostäder

Våra bostäder passar personer i olika livssituationer. Vi äger över 20 000 bostäder på olika håll i Finland. Största delen av våra bostäder är bostadsrättsbostäder med det bästa av olika boendeformer. Du kan ansöka om en ASO-bostad med ett av ARA-beviljat ordningsnummer till bostadsrätt.

Hyresbostäder

Våra hyresbostäder är både allmännyttiga och fritt finansierade. Våra allmännyttiga hyresbostäder är hyresbostäder med statligt stöd där det i allmänhet är förmånligare att bo än i fritt finansierade hyresbostäder. I bostäderna som får statligt stöd efterföljs boendevalsgrunder som ställts av statsrådet.

Nya bostäder

Vi planerar och bygger varje år hundratals nya bostäder. Vår nyproduktion koncentrerar sig på goda lägen, stadscentrum som växer och utvecklas.

Från höghus till parhus

Hos oss kan du bo i höghus, radhus, loftgångshus, fristående hus eller till exempel parhus. Bekanta dig med vårt omfattande och mångsidiga bostadsutbud och hitta ditt drömhem.

En hurdan bostad passar dig bäst?

Vi hjälper dig att hitta den bostad och boendeform som passar just dig bäst. Vid våra elva verksamhetsställen betjänar våra sakkunniga fastighetsmäklare dig. De kan hjälpa dig att hitta din drömbostad i vårt omfattande utbud. Kontakta ditt områdes verksamhetsställe och hitta ditt nya hem!

Ett mångsidigt utbud bostäder från Helsingfors till Kittilä och från Nådendal till Kuopio.

Sivu päivitetty viimeksi: 7.12.2023