Hos oss hittar du ett hem i alla skeden av livet

Välkommen att bekanta dig med vårt breda bostadsutbud! Vi erbjuder mångsidiga hem till olika skeden i livet för att du ska hitta din drömmars bostad just hos oss.

Olika boendeformer svarar på olika bostadsbehov. Du kan välja mellan bostadsrätts-, hyres-, eller ägarbostäder. Vi finns på över 50 orter och du kan leta efter ett nytt hem bland våra över 20 000 bostäder. Tillsammans kan vi hitta en perfekt boendelösning som fyller dina önskemål och behov.

Över 20 000 bostäder på 48 orter.

Bostadssökarens väg hem.

Behöver du en bostad snabbt? – Se bostäder som genast är lediga

Du kan också snabbt få en hyres- och bostadsrättsbostad. Se bostäder som genast är lediga på vår webbplats och fyll i ansökan.

Du kan också fråga vår lokala fastighetsmäklare om flexibla flyttobjekt där du kan få till och med två veckor avgiftsfri inflyttningstid.

Tiotals nya objekt byggs på olika håll i Finland

Vi planerar och bygger just nu tiotals nya objekt på flera olika orter. Vi bygger bostadsrätts-, hyres- och ägarobjekt. Vi meddelar i våra nyhetsbrev när vi startar den första ansökningstiden för det nya objektet eller när ägarbostaden kommer till försäljning.

Vi är din pålitliga boendepartner

Över 50 års erfarenhet av branschen säkerställer att du kan lita på vår yrkesskicklighet och know-how. Som en ansvarig aktör ser vi till att fastigheterna och bostäderna är i skick och på så sätt tryggar vi förmånligt boende för våra kunder även i framtiden.

Vi kan erbjuda bostäder till olika skeden i livet. Alla har rätt till ett högklassigt och tryggt hem oavsett inkomst- och förmögenhetsnivå. Hos oss betjänas du av ungefär 300 experter inom fastighetsaffärsverksamheten som du alltid kan vända dig till.

Den förnyade lagen om bostadsrättsbostäder: ordningsnumret söks från ARA

Turnumret för bostadsrättsbostäder har sedan 1 september 2023 nationellt kunnat sökas från en plats, finansierings- och utvecklingscentret ARA. Ställningen för de ordningsnummer som har sökts från kommunerna är till slutet av året lokalt bättre än de som sökts från ARA. De av kommunerna beviljade ordningsnumren tas ur bruk den 31 december 2023.