Asumismuodot eri elämäntilanteisiin

Asumismuotoja on erilaisia, joista voit valita omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Meillä voit valita asumismuodoksesi asumisoikeuden, vuokran, omistusasumisen tai yli 55-vuotiaana senioriasumisen. Omistamme ja rakennutamme kerrostalo-, rivitalo-, pienkerrostalo, luhtitalo-, paritalo- ja erillistaloasuntoja – valitse sinulle mieluisin monipuolisista vaihtoehdoistamme!

TAn asumisoikeusasunto digistailattuna retrohenkisellä kalustuksella.

Asumisoikeus on turvallinen

Asumisoikeus on vuokra- ja omistusasumisen välimuoto, jossa teet asumisoikeussopimuksen asunnon omistajan kanssa. Voit asua asunnossa niin pitkään kuin haluat. ASO-asunnossa asut huolettomasti kuin vuokralainen ja turvallisesti kuin omistaja.


Vuokralla asuminen on helppoa

Vuokralla asuminen on helppo ja joustava asumismuoto. Vuokra-asunnon saa usein hyvinkin nopeasti ja toistaiseksi voimassaolevan vuokrasopimuksen voit irtisanoa yhden kuukauden irtisanomisajalla. Asumismuoto on joustava ja toimii erityisen hyvin silloin, kun et halua tai voi saada asuntolainaa.

TAn hymyilevä vuokra-asukas istuu muuttolaatikoiden keskellä.

Senioriasukas kutoo istuen asunnon sohvalla.

Senioriasunto helpottaa arkea

Senioriasunnot ovat normaaleja asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja, joiden suunnittelussa on otettu huomioon erityistarpeita vastaava rakentaminen. Seniorikohteisiin voit hakea, mikäli olet yli 55-vuotias asunnon hakija.


Omistusasumiseen sitoudutaan

Omistusasuminen on asumismuoto, johon yleensä sitoudutaan pidemmäksi aikaa. Omistusasunnon kuluihin vaikuttaa esimerkiksi vallitseva korkotilanne, asunnon huolto- ja korjaustarpeet sekä lämmityskustannukset.

TAn omistusasunnon makuuhuone kattoikkunalla.

Uudisasunnossa olet ensimmäinen asukas

Rakennutamme vuosittain uusia asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntoja eri puolille Suomea. Uudiskohteemme rakentuvat kehittyville asuinalueille. Uudisasunnossa pääset nauttimaan uuden kodin hyvistä puolista, kuten uutuuttaan kiiltävistä pinnoista.

Sivu päivitetty viimeksi: 7.12.2023