Asukassivut uudistuvat – vanhat sivut poistuvat käytöstä 18.1.

Jätä vikailmoitus kätevästi vikailmoituslomakkeella

Mitä asukassivuilta löytyy?

Asukassivuilta löydät erilaisia osioita, joista jokaisessa on tärkeitä asumiseen liittyviä tietoja ja toimintoja. Kehitämme sivustoa koko ajan palvelemaan asukkaitamme paremmin. Tulevaisuudessa sivuilta tulee löytymään entistä enemmän asukkaille hyödyllistä tietoa ja palveluja.

Rekisteröityminen asukassivuille

Asukassivuille täytyy rekisteröityä, kun niitä käyttää ensimmäistä kertaa. Seuraamalla sivuston ohjeita rekisteröityminen sujuu helposti. Rekisteröityminen tapahtuu ensisijaisesti verkkopankkitunnuksilla. Lopuksi rekisteröityminen täytyy vielä vahvistaa omaan sähköpostiisi tulevan linkin kautta. Tämän jälkeen asukassivuille pääsee kirjautumaan omilla tunnuksilla, jotka luodaan rekisteröitymisen yhteydessä.

Toimi näin

  1. Klikkaa Rekisteröidy käyttäjäksi -painiketta
  2. Tunnistaudu pankkitunnuksilla
  3. Seuraa sivuston ohjeita
  4. Vahvista rekisteröityminen klikkaamalla
    sähköpostiisi tulevaa linkkiä
  5. Kirjaudu sisään

Huomioithan, että salasanan pitää olla vähintään kuusi merkkiä pitkä. Lisäksi salasanassa tulee olla vähintään yksi erikoismerkki, yksi numero (0-9) ja yksi iso kirjain (A-Z).

Jos verkkopankkitunnuksia ei ole käytössä, rekisteröityä voi käymällä henkilökohtaisesti asiakaspalvelussamme (toimistotunnistautuminen). Katso ohje toimistotunnistautumisesta täältä. Jos rekisteröityminen ei onnistu, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 045 7734 3777 / info@ta.fi.

Asukassivut puhelimen aloitusnäytölle

Rekisteröidyttyäsi pääset käyttämään asukassivuja helpoiten kännykällä. Käyttö sujuu nopeasti ja vaivattomasti, kun tallennat asukassivut kuvakkeena kännykkäsi näytölle.

Useimmissa puhelimissa saat kuvakkeen tallennettua
puhelimen selaimen ”Lisää aloitusnäyttöön” -toiminnosta.
Avaa asukassivut selainikkunaan ja etsi toiminto esimerkiksi iPhonella Safarin alareunasta toimintoikonin takaa. Androidin Chromella sama toiminto löytyy oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen alta.

Mikäli käytät asukassivuja mieluiten tietokoneella, voit
tallentaa sivun esimerkiksi omaksi kirjanmerkiksi, jolloin
sivu löytyy helposti ja nopeasti.

Asukassivulta löytyvät mm: Omat tiedot, huolto, vikailmoitus, taloustiedot, sopimukset, tiedotteet, käyttöohjeet

Sivu päivitetty viimeksi: 5.2.2024