Koteja kaikkiin elämäntilanteisiin.

Koteja eri elämäntilanteisiin – yli 20 000 asuntoa

Asumisoikeusasunnot

Asuntomme sopivat eri elämäntilanteissa oleville ihmisille. Omistamme yli 20 000 asuntoa eri puolilla Suomea. Suurin osa asunnoistamme on asumisoikeusasuntoja, joissa yhdistyy eri asumismuotojen parhaat puolet. ASO-asuntoa voi hakea ARAn myöntämällä asumisoikeuden järjestysnumerolla.

Vuokra-asunnot

Vuokra-asuntomme ovat sekä yleishyödyllisiä että vapaarahoitteisia. Yleishyödylliset vuokra-asunnot ovat valtion tukemia vuokra-asuntoja, joissa on yleensä edullisempaa asua kuin vapaarahoitteisissa vuokra-asunnoissa. Valtion tukemissa asunnoissa noudatetaan valtioneuvoston asettamia asukasvalintaperusteita.

Uudisasunnot

Suunnittelemme ja rakennutamme vuosittain satoja uusia asuntoja. Uudistuotantomme keskittyy hyville sijainneille, kasvaviin ja kehittyviin kaupunkikeskuksiin.

Kerrostaloista paritaloihin

Meillä voit asua kerrostalossa, rivitalossa, luhtitalossa, erillistalossa tai vaikka paritalossa. Tutustu laajaan ja monipuoliseen asuntotarjontaamme ja löydä unelmiesi koti.

Millainen koti sopii sinulle parhaiten?

Voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten soveltuvan asunnon ja asumismuodon. Yhdessätoista toimipisteessämme sinua palvelevat asiantuntevat myyntineuvottelijamme. He voivat opastaa sinua löytämään unelmiesi kodin laajasta tarjonnastamme. Ota yhteyttä alueesi toimipisteeseen ja löydä uusi kotisi!

Monipuolinen valikoima asuntoja Helsingistä Kittilään ja Naantalista Kuopioon.

Sivu päivitetty viimeksi: 26.2.2024