TA-Yhtiöiden asumisoikeusasuntohakemus

Tällä hakemuksella voit hakea kaikkia asumisoikeusasuntojamme. Hakemus on voimassa 12 kuukautta. Uusi hakemus ei korvaa aiemmin lähetettyä hakemusta, vaan hakemuksia voi olla voimassa useampia samanaikaisesti.

Hae asuntohakuun tarvittava järjestysnumero ARAsta: https://hakija.aso.fi/kirjaudu. Järjestysnumero on voimassa määräajan, kaksi vuotta. Huomioithan, että vanhoilla kuntien myöntämillä järjestysnumeroilla ei voi enää hakea asumisoikeusasuntoa, sillä niiden voimassaolo päättyi 31.12.2023.

Asumisoikeusasuntoja tarjotaan ensisijaisesti sähköpostitse asuntohakemuksen ja järjestysnumeron perusteella. Seuraa sähköpostiasi, myös roskapostia, ja vastaa tarjoukseen pikaisesti, sillä tarjousten vastaamisajat vaihtelevat.

Hakemukselle on mahdollista määritellä erilaisia asuntohakua rajaavia tekijöitä. Rajaimien käyttö ei ole pakollista. Huomioithan, että rajaimet poissulkevat kaikki niiden ulkopuolelle jäävät asunnot. Suosittelemme käyttämään rajaimia harkitusti.

Mikäli haet asuntoa uudiskohteesta, täytä tätä varten oma hakemus, johon valitset lisärajauksen Uudiskohde sekä ko. uudiskohteen toivekohteeksi. Ilman Uudiskohde-lisärajausta hakemus ei kohdistu hakualueella/-alueilla sijaitseviin uudiskohteisiin.

Mikäli asut asumisoikeusasukkaana kohteessamme ja haet vaihtoa saman kohteen asuntoihin, täytä vaihtoa varten oma vaihtohakemus ilman järjestysnumeroa. Valitse hakemukselle Vaihtohakemus-painike aktiiviseksi. Vaihtohakemuksella olet etusijalla muihin, järjestysnumerolla hakeviin hakijoihin.
Lue ohjeet vaihtohakemuksen täyttämiseen.

Jos olet uusi hakija tai haet vaihtoa toiseen asumisoikeuskohteeseen, täytä hakemus ja merkitse hakemukselle järjestysnumero. Tällöin kyseessä ei ole vaihtohakemus. Asuntoa tarjotaan hakijoille järjestysnumeron mukaisessa järjestyksessä.
Lue ohjeet hakemuksen täyttämiseen.

Lue lisää asumisoikeuslakiuudistuksesta: Uusi asumisoikeuslaki

Voit lukea lisää asumisoikeusasunnon hakemisesta täältä.

Katso myös TA-Yhtiöiden asiakasrekisterin tietosuojaseloste.

Huomio! Hakemus on voimassa 12 kk.

Tarvittaessa voit täyttää PDF-lomakkeen ja lähettää sen sähköpostilla meille.

Lue lisää asumisoikeuslakiuudistuksesta: Uusi asumisoikeuslaki

Katso myös TA-Yhtiöiden asiakasrekisterin tietosuojaseloste.

Sivu päivitetty viimeksi: 25.3.2024