Kuva sisustetusta asunnosta Likusterikatu 3

Nyproduktion

Nyproduktion – och du är den första boende i ditt hem

En nyproduktion erbjuder dig möjlighet att flytta till ett nybyggt hem – som bostadens första boende. Om du skaffar ett hem i god tid från en nyproduktion som står under byggnad, kan du även få möjlighet att påverka bostadens ytmaterial.

Vi bygger cirka 1 000 nyproduktioner per år. Våra nyproduktioner omfattar bostadsrätts-, hyresrätts- och ägarbostadsobjekt. Vi bygger och äger både höghus- och radhus, par- och loftgångshus samt fristående hus. Du kan välja en höghusbostad i hjärtat av staden eller ett småhus i skogsbrynet.

I våra nyproduktioner eftersöker vi konstant nya genomförandealternativ, med hjälp av vilka vi kan förbättra energieffektiviteten och stävja höjningen av boendekostnaderna. Hos oss kan du lugn välja en nyproduktion, vi är en av Finlands största bostadsbyggare.

Nyproduktioner har flera fördelar

I en nyproduktion får du flytta in ett skinande nytt hem som ingen annan har bott i och vars alla ytor och vitvaror är nya. I nyproduktioner finns även moderna rymdlösningar och husteknik samt funktionella gemensamma utrymmen. Många av våra nyproduktioner färdigställs i nya bostadsmiljöområden som utvecklas.

Vad är en nyproduktion?

En nyproduktion är en fastighet eller bostad som håller på att byggas eller som redan är färdigbyggd, som ännu inte har tagits i bruk. En nyproduktion kan vara ett hög- eller radhus, parhus eller fristående hus, egnahemshus eller loftgångshus. Nyproduktioner garanterar att du är bostadens första boende. Vi bygger bostadsrätts-, hyresrätts- och ägarbostäder.

Lönar det sig att välja en nyproduktion?

I en nyproduktion bor du bekymmersfritt länge. Du behöver inte tänka på kommande bostads- eller fastighetsspecifika renoveringar.

Var finns nyproduktioner?

När ska en nyproduktion betalas?

Bostadsrättsavgiften för en bostadsrättsbostad betalas under byggtiden, inom en månad från att avtalet upprättades, vilket ofta innebär redan långt innan bostaden blir klar. Bostadsrättsavgiften används till att bygga objektet, vilket är orsaken till att avgiften förfaller till betalning redan under byggtiden. Betalningen av bruksvederlaget börjar när du har flyttat in i ditt nya hem.

Garantiavgiften för en hyresbostad betalas före inflyttningen. Betalningen av hyran börjar när avtalet börjar gälla.

Vill du vara bland de första som får höra om våra nyproduktioner?

Sivu päivitetty viimeksi: 27.2.2024