Listekuja 2, Pikkola, Keskusta, Kangasala

De rymliga tvåplanslägenheterna färdigställda 1996 ligger i Pikkola, Kangasalan, i ett lugnt område med småhus i hjärtat av naturen, men ändå nära centrum. I centrum finns livsmedelsbutiker, ett köpcentrum, huvudbiblioteket, en bank och en busstation. Kangasa har många olika hobbyalternativ och massor av motion och utomhusaktiviteter. En ishall och en mellanstadieskola finns i närheten av husen. Lägenheterna har bastu, grovkök, balkong och gård, och några har garderob. Lägenheternas våtrum, grovkök och toaletter renoverades 2016 (förutom en lägenhet). Varje lägenhet har ett eget varmt flyttbart förråd och en parkeringsplats med värmepropp. Barnens lekplatsutrustning förnyades 2015.

Lägenhetsval

Lägenhetstyp St.
4h+k+s 91 — 91 2
5h+k+s 110 — 110 4

Obs! Broschyrens information är från tidpunkten då broschyren sammanställdes. En del av informationen kan ha ändrats.

Grundläggande information om objektet
 • Adress: Listekuja 2
 • Stad: Kangasala
 • Grannskap: Keskusta
 • Kaupunginosan tarkenne: Pikkola
 • Lägenheter: 6
 • Examensår: 1996
 • Energiklass: E2013, D2013
 • Hustyp: Par hus
 • Värmeläge: Fjärrvärme
 • Ventilationsläge: Bostadsspecifik borttagning
 • Parkeringsplatser: 6 St.
Kontaktinformation
Myynti
Julius Hytönen +3584578207791 julius.hytonen@ta.fi
Fastighetssekreterare
Teija Ranta 04577343716 teija.ranta@ta.fi

Lägenheter och planlösningar

Lägenhet Golv Hustyp Bas
Kvadratmeter
4h+k+s 91,0 m² 1-2/2 Par hus
4h+k+s 91,0 m² 1-2/2 Par hus
Femmor
5h+k+s 110,0 m² 1-2/2 Par hus
5h+k+s 110,0 m² 1-2/2 Par hus
5h+k+s 110,0 m² 1-2/2 Par hus
5h+k+s 110,0 m² 1-2/2 Par hus

Tupakointi on kiellettyä kaikissa asunnoissamme ja talojen yhteisissä tiloissa kuten rappukäytävissä sekä sauna- ja varastotiloissa.

Vuodesta 2019 lähtien tehdyissä uusissa asumisoikeussopimuksissa ja vuodesta 2020 tehdyissä vuokrasopimuksissa asukas on sitoutunut olemaan tupakoimatta kiinteistön alueella mahdollista erikseen osoitettua tupakointipaikkaa lukuun ottamatta. Uudiskohteissa savuttomuusehto on otettu käyttöön jo aiemmin.

Osa kiinteistöistämme on kokonaan savuttomia. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että tupakointi on kiellettyä kiinteistössä, sen asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Jätä meille asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen voit hakea sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihin että varattuihin asumisoikeuskohteisiin. Saat asuntotarjouksen heti kun voimme tarjota toiveitasi vastaavaa asuntoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asunnon tai kohteen myyntineuvottelijaan.

Tutustu asuntoon ennen päätöstä

Voit tutustua asuntoon ensin ja päättää vasta sitten, haluatko tehdä kanssamme asumisoikeussopimuksen. Mikäli olet hyväksynyt asuntotarjouksen, pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon jo tarjouskierroksen aikana. Järjestämme jonkin verran myös yleisiä näyttöjä vapaissa asunnoissamme. Uudiskohteissa ei valitettavasti voi järjestää vastaavanlaisesti näyttöjä kuin jo valmistuneissa kohteissa.

Vår hemsida använder automatisk översättning för lägenhets- och husspecifik information. Vi ansvarar inte för översättningsfel.