Kannaksenkatu 2, Ala-Pispala, Tammerfors

Uppvärmningskostnader ingår i bruksavgiften. Boende betalar för varmvattenuppvärmning. Tomten har uteplatser med värmepluggar och garage.

Lägenhetsspecifika varma flyttbara förråd, förvaring av utomhusutrustning och barnvagnsförråd finns på bottenvåningen i byggnaden.

Luhitalo med sex lägenheter ligger i ett mycket populärt område i Ala-Pispala. Daghem, grundskola, närbutik och strand ligger precis intill huset. Det är ett par kilometer till Tammerfors centrum och det finns goda allmänna kommunikationer. Pyhäjärvis kustlandskap har underbara friluftsområden.

Tvättrummen i alla lägenheter i fastigheten har renoverats 2022 och köken har renoverats 2023.

Lägenhetsval

Lägenhetstyp St.
2h+k+s 57 — 57 2
3h+k+s 72 — 72 2
4h+k+s 89 — 89 2

Obs! Broschyrens information är från tidpunkten då broschyren sammanställdes. En del av informationen kan ha ändrats.

Grundläggande information om objektet
 • Adress: Kannaksenkatu 2
 • Stad: Tampere
 • Grannskap: Ala-Pispala
 • Kaupunginosan tarkenne:
 • Lägenheter: 6
 • Examensår: 1998
 • Energiklass: G2013
 • Hustyp: Lofthus
 • Värmeläge: Direktverkande el
 • Ventilationsläge: Bostadsspecifik borttagning
 • Parkeringsplatser: 6 St.
Kontaktinformation
Myynti
Tiia Lehtinen 0409222692 tiia.lehtinen@ta.fi
Fastighetsförvaltare
Jaana Pystykoski 0409225379 jaana.pystykoski@ta.fi
Fastighetssekreterare
Päivi Luostarinen 04577343708 paivi.luostarinen@ta.fi

Lägenheter och planlösningar

Lägenhet Golv Hustyp Bas
Tvårumslägenheter
A, 2h+k+s 57,0 m² 2/3 Lofthus
A, 2h+k+s 57,0 m² 1/3 Lofthus
Trerumslägenheter
A, 3h+k+s 72,0 m² 2/3 Lofthus
A, 3h+k+s 72,0 m² 1/3 Lofthus
Kvadratmeter
A, 4h+k+s 89,0 m² 1/3 Lofthus
A, 4h+k+s 89,0 m² 2/3 Lofthus

Tupakointi on kiellettyä kaikissa asunnoissamme ja talojen yhteisissä tiloissa kuten rappukäytävissä sekä sauna- ja varastotiloissa.

Vuodesta 2019 lähtien tehdyissä uusissa asumisoikeussopimuksissa ja vuodesta 2020 tehdyissä vuokrasopimuksissa asukas on sitoutunut olemaan tupakoimatta kiinteistön alueella mahdollista erikseen osoitettua tupakointipaikkaa lukuun ottamatta. Uudiskohteissa savuttomuusehto on otettu käyttöön jo aiemmin.

Osa kiinteistöistämme on kokonaan savuttomia. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että tupakointi on kiellettyä kiinteistössä, sen asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Jätä meille asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen voit hakea sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihin että varattuihin asumisoikeuskohteisiin. Saat asuntotarjouksen heti kun voimme tarjota toiveitasi vastaavaa asuntoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asunnon tai kohteen myyntineuvottelijaan.

Tutustu asuntoon ennen päätöstä

Voit tutustua asuntoon ensin ja päättää vasta sitten, haluatko tehdä kanssamme asumisoikeussopimuksen. Mikäli olet hyväksynyt asuntotarjouksen, pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon jo tarjouskierroksen aikana. Järjestämme jonkin verran myös yleisiä näyttöjä vapaissa asunnoissamme. Uudiskohteissa ei valitettavasti voi järjestää vastaavanlaisesti näyttöjä kuin jo valmistuneissa kohteissa.

Vår hemsida använder automatisk översättning för lägenhets- och husspecifik information. Vi ansvarar inte för översättningsfel.