Suunnitteilla asuntokohde - vuokra (yleishyödyllinen)

Espoo, Tiistilä,
Kalaonnentie 9 A ja B

Matinkylän Tiistilään on rakenteilla tyylikäs asuinkortteli Kiinteistö Oy Espoon Matinrinne. Kiinteistö Oy Espoon Matinrinne valmistuu osoitteeseen Kalaonnentie 9 ja se koostuu kahdesta talosta sekä viihtyisästä ja vehreästä yhteispihasta. Asuntoja valmistuu yhteensä 69. Asuntojen koot vaihtelevat 34 neliön kätevistä kaksioista 79,5 neliön perheasuntoihin. Asukasvalinnoissa noudatetaan ARA:n tulorajoituksia, joista lisätietoa löytyy oheisen linkin takaa: https://www.ara.fi/fi-FI/ARAasuntokanta/Lyhyen_korkotukilainan_ARAvuokraasunnot.

Matinkylä on arvostettu kaupunginosa Espoossa, jossa parhaat paikat arkeen ja vapaa-aikaan löytyvät kotikulmilta. Suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit sekä Ison Omenan laaja palvelukattaus sijaitsevat lähietäisyydellä. Alueella on myös loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Matinkylässä ulkoilijaa kutsuvat merenrantareitit, veneily ja löytöretket lähisaariin. Asunto Oy Espoon Matinrinteen naapurista löytyy myös yllättävä luontokohde: Tiistilän Pirunpellon muinaisrantakivikko ja sen ympärillä avautuvat upeat kalliot.

Kulkuyhteydet Matinkylässä ovat erinomaiset niin julkisilla, pyörällä kuin omalla autollakin. Matinkylän metroaseman läntinen sisäänkäynti sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Asuintalojen yhteyteen rakentuu myös kaksikerroksinen pysäköintilaitos, jonne on kulku hissillä suoraan asuinkerroksista.

Arvioitu valmistumisaika on loppuvuodesta 2022.


Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Katso kartta