Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 54,0 m²
Aihkinkatu 6 B | Tampere

Asumisoikeusmaksu 28 561 €
Käyttövastike 631 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Vuores
Osoite Aihkinkatu 6 B, 33870 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 54,0 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2021
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 28 560,85 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 630,41 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 19,00 €/kk, Autokatospaikka 30,00 €/kk, Autohallipaikka 36,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa ensimmäisen kerroksen tilava saunallinen kaksio talon kulmasta ja seinänaapuri on vain yhden seinän takana. Keittotila ja olohuone ovat valoisaa yhtenäistä tilaa, jonka yhteydessä on kaksi pariovellista ranskalaista parveketta. Asunnon ikkunat suuntautuvat koilliseen Mantokujan puolelle.

Asunto vapautuu 30.11.2022.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voit hakea sähköisesti osoitteessa: https://asumisoikeushakemus.net/asohakemus/. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

Tampereen Vuorekseen Isokuusen alueelle on valmistunut vuoden 2021 aikana kolmesta puukerrostalosta koostuva 103 asunnon asumisoikeuskohde TA-Asumisoikeus Oy/Aihkinkatu 6. Talojen lähiosoitteet ovat Aihkinkatu 6 ja Honkakuusenkatu 5. Asunnot ovat monipuolisesti erikokoisia yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Asunnot ovat valoisia ja niissä on käytetty luonnonläheisiä, vaaleita sävyjä.

Huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat A ja C -taloissa. Jokaisen talon alakerrasta löytyy ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä kuivaushuone. C-talossa sijaitsee lisäksi asukkaiden käytössä oleva pesuhuone. Talojen yhteisellä piha-alueella sijaitsee leikki- ja oleskelualue. Kohteelle varatut piha-, katos- ja
halliautopaikat sijaitsevat korttelissa.

Modernit asumisoikeuskerrostalot ovat osa poikkeuksellista kuuden talon puukerrostalokokonaisuutta, joka on neliöiltään mitattuna Suomen suurin puukerrostalohanke. Isokuusen alue sijaitsee Vuoreksen pohjoisosassa ja alue on yksi suurimmista nykyaikaisista puukaupunkiympäristöistä Suomessa. Tampereen keskustaan on matkaa noin seitsemän kilometriä.

Vuoreksessa on hyvät peruspalvelut, kuten yhtenäiskoulu, neuvola, hammashoitola, päivähoitopalveluja sekä kaksi lähikauppaa ja ravintola. TA:n asumisoikeuskerrostalojen vieressä sijaitsee päiväkoti sekä koulu esi- ja alkuopetuksen luokille 0–2.

Alkup. asomaksu: 28 028,00 € indeksikorotus: 532,85 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 30.11.2022 
Katso kartta

Myynti

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Suomen suurimman puukerrostalokokonaisuuden ASO-asunnot valmistuivat – vielä muutama koti vapaana

Tampereen Vuorekseen Isokuusen alueelle on valmistunut kaikkiaan 103 uutta asumisoikeusasuntoa, kolmeen puukerrostaloon. Modernit asumisoikeuskerrostalot ovat osa poikkeuksellista kuuden talon puukerrostalokokonaisuutta, joka on neliöiltään mitattuna Suomen suurin puukerrostalohanke. Lähes kaikki ASO-asunnot ovat jo löytäneet asukkaansa, mutta vapaana on vielä muutamia asuntoja.

Lue lisää