Asumisoikeus

Uudiskohde 5h+kt+s 106,0 m²

Turumankatu 22 B 00590 Helsinki

Asumisoikeusmaksu 70 424,29 €
Käyttövastike 1 419,19 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Helsinki - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Helsinki, Kruunuvuorenranta
Osoite Turumankatu 22 B, 00590 Helsinki
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 5h+kt+s - viisiö
Pinta-ala 106,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 30.04.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Asumisoikeusmaksu 70 424,29 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 1 419,19 €/kk
Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk
Saunamaksu (talosauna) 15,00 €/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 50,00 €/kk
Lisätietoja Tilava neljän makuuhuoneen perheasunto rivitalon päädyssä. Tässä kaksitasoisessa rivitalokodissa on hulppeat yli sadan neliön tilat! Ensimmäisessä kerroksessa on kylpyhuoneista, tilava keittiötila ja olohuone sekä yksi makuuhuoneista. Olohuoneesta on lisäksi käynti viihtyisälle terassille. Toisessa kerroksessa puolestaan on kolme muuta makuuhuonetta sekä ikkunallinen kylpyhuone saunalla. Makuuhuoneissa on reilusti säilytystilaa kaapistoissa. Ylemmän kerroksen aulasta avautuu näkymät alakertaan.

Kruunuvuorenrannan sydämeen, aivan tulevan Haakoninlahdenpuiston naapuriin on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja osoitteisiin Turumankatu 18 ja Turumankatu 22. Asumisoikeustalot valmistuvat osaksi merellistä kaupunkikorttelia Kruunuvuorenselän itärannalle, uniikille paikalle vastapäätä kaupunkia.

Tarjolla on kaikkiaan 41 asuntoa, joissa on mukavasti valinnanvaraa erilaisiin elämäntilanteisiin kompakteista yksiöistä hulppeisiin yli sadan neliön perheasuntoihin. Turumankatu 18 koostuu paritalosta ja rivitalosta, Turumankatu 22 puolestaan toisiinsa liitetyistä kerrostalosta ja rivitalosta.

Laajasalon länsirannikolla sijaitsevassa kehittyvässä Kruununvuorenrannassa asut tyylikkäästi ja modernisti upeassa merellisessä ympäristössä. Luontopolut, kalliot ja historialliset kartanomaisemat kuljettavat ajatukset kauas arjesta.

Suunnitelmien mukaan vuonna 2030 Kruunuvuorenranta on 13 000 ihmisen koti. Alueen palvelut kehittyvätkin parhaillaan vauhdilla. Valmistuessaan Kruunuvuorenrannassa on erinomaiset palvelut: koulut, päiväkodit, liikuntapaikat, leikkipuistot, terveyspalvelut ja kaupat. Alueen ensimmäinen päiväkoti on jo aloittanut toimintansa, kuten myös ruokakauppakin. Laajasalossa sijaitseva Kauppakeskus Saari palvelee kätevästi vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kotiovelta. Kruunuvuorenrannasta pääsee helposti liikkumaan eri puolille kaupunkia niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Bussit kulkevat Kruunuvuorenrannan kautta Herttoniemen metroasemalle, josta matka jatkuu kätevästi kolmeen eri suuntaan. Kruunusillat-hanke alkaa näillä näkymin lähivuosina. Kevyen liikenteen ja raitioreitin siltakokonaisuus tuo Kruunuvuorenrannan merkittävästi lähemmäksi Helsingin sydäntä.

Kohteen ensimmäinen hakuaika on 20.11. - 7.12.2020, jonka jälkeen mahdollisesti vapaaksi jääviin asuntoihin on jatkuva haku. Kaikki asunnot ovat haettavissa. Kohteen arvioitu valmistuminen on tammi-huhtikuu 2022.
Nettisivuilla näkyvät huoneistot ovat esimerkkejä kohteen huoneistotyypeistä. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki kohteen asunnot.

Alkup. asomaksu: 70 424,29 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Pimenov Minna
040 9222 681
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti