Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

4h+k+s 101,0 m²

Rautellinkuja 3 20540 Turku

Asumisoikeusmaksu 27 940,31 €
Käyttövastike 928,32 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Turku - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Turku, Kohmo
Osoite Rautellinkuja 3, 20540 Turku
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 4h+k+s - neliö
Pinta-ala 101,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 1998
Energiatehokkuusluokka E2013
Asumisoikeusmaksu 27 940,31 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 928,32 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Tilava koti rauhallisella paikalla metsän reunalla.

Tässä asunnossa on toimivat ja arjen huomioivat huoneratkaisut, kuten erillinen kodinhoitohuone ja WC:t molemmissa kerroksissa. Kolme makuuhuonetta sekä kylpyhuone ja sauna sijaitsevat yläkerran rauhassa. Tilavaan keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä ja kaappi- ja laskutilaa on runsaasti. Tyylikäs ja nykyaikainen kaakeloitu kylpyhuone on varustettu lattialämmityksellä. Suojainen laatoitettu takapiha suuntautuu metsään.

Kohmossa sijaitseva Rautellinkuja 3 on kuuden asunnon pieni rivitaloyhtiö, joka sijaitsee viihtyisällä paikalla metsäkaistaleen ympäröimänä. Rauhallinen ja luonnonläheinen alue, jossa lenkkipolut tarjoavat hyvät ulkoilumahdollisuudet.
Palveluista mm. kauppa, päiväkoti ja ala-aste löytyvät muutaman kilometrin päästä Hannunniitusta. Lisäksi lähialueilla sijaitsee kaksi suurempaa tavarataloa: Itäharjun Prisma ja Ravattulan Citymarket. Matkaa Turun keskustaan on noin 6 kilometriä. Alueelle on hyvät linja-autoyhteydet. Lähimmälle bussipysäkille kävelee muutamassa minuutissa.

Kohteessa on kaukolämpö ja kaapelitelevisio sekä kuukausimaksuton internetliittymä. Sähkö kulutuksen mukaan. Asukas tekee itse sähkösopimuksen valitsemansa energiayhtiön kanssa.

Alkup. asomaksu: 18 251,08 € indeksikorotus: 9 689,23 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Sopimuksen mukaan 
Katso kartta

Myynti

Pajamäki Ida
040 922 0296
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti