Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

4h+k+s 90,0 m²

Kutteritie 3 33950 Pirkkala

Asumisoikeusmaksu 26 409,68 €
Käyttövastike 928,26 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Pirkkala - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Pirkkala, Pere
Osoite Kutteritie 3, 33950 Pirkkala
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 4h+k+s - neliö
Pinta-ala 90,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty ja huoneistokohtainen poisto
Rakennus valmistunut 2000
Energiatehokkuusluokka D2013
Asumisoikeusmaksu 26 409,68 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 928,26 €/kk
Vesimaksu 17,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 16,50 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa juhannuksen jälkeen kaksitasoinen rivitaloasunto suositulta alueelta Kutteritieltä, Pirkkalasta. Asunnon parveke ja piha suuntautuvat etelään. Alakerrassa avara olohuone sekä keittiö ja ruokailutila. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta sekä ikkunallinen sauna ja pesuhuonetilat. Täällä on tilaa hengittää! Järvenreunaa kävellessä mieli lepää ja rauhoittuu.

Asunto vapautuu 7.5. ja vastaanotto viimeistään 29.6.2020.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset Pirkkalan kunnan asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Katso asuntotoimien yhteystiedot sekä ohjeet järjestysnumeron ja asumisoikeusasunnon hausta: https://ta.fi/asumismuodot/asumisoikeus/asumisoikeusasuntoon-hakeminen. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

Yksi- ja kaksitasoiset rivitalot sijaitsevat suositulla ja uudistuvalla Pereen alueella Pyhäjärven läheisyydessä, josta on hyvät kulkuyhteydet autolla ja julkisella liikenteellä. Alueella on alakoulu ja runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Läheisyydessä sijaitsee Partolan monipuolinen kauppakeskittymä, josta löytyy runsaasti palveluja, muuan muassa päivittäistavarakauppoja sekä kauppakeskus. Pirkkalan keskustaan on matkaa neljä kilometriä ja Tampereen keskustaan seitsemän kilometriä. Asuntojen yhteydessä on kylmä varastotila, sauna sekä parveke ja piha. Asunnoilla on huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot ja piha-alueelta löytyy lasten leikkialue.

Alkup. asomaksu: 18 274,63 € indeksikorotus: 8 135,05 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 07.05.2020 
Katso kartta

Myynti

Tourunen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Kadunnimien tarinoita – Partolantie Pirkkalan Pereellä

Pirkkalan Pereen suositun asuinalueen kadunnimistä yksi on Partolantie. Lue, mistä nimi tulee.

Lue lisää