Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 63,5 m²
Piippuhylly 2 A | Helsinki

Asumisoikeusmaksu 42 309 €
Käyttövastike 935 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Helsinki - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Helsinki, Vuosaari
Osoite Piippuhylly 2 A, 00960 Helsinki
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 63,5 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2014
Energiatehokkuusluokka C2013
Asumisoikeusmaksu 42 308,80 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 934,91 €/kk
Vesimaksu 15,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 16,00 €/kk, Autokatospaikka 21,50 €/kk, Latausaseman käyttömaksu 30,00 €/kk , Lataussähkö 0,17 €/kWh
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Heti vapaa viihtyisä saunallinen rivitalokaksio kahdessa tasossa Vuosaaren Kurkimoisiossa. Yläkerrassa tilava makuuhuone, jossa runsaasti kaappitilaa, kylpyhuone, sauna ja parveke. Alakerrassa keittotila, varastokaappi, olohuone ja erillis-wc. Sisäänkäynnin yhteydessä tilava terassi. Alueella upeat ulkoilumaastot lähietäisyydellä.

Taloyhtiössä irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, ja kerhotila.

Autokatos- ja sähkölatauspaikka varattavissa.

Kurkimoision alueelle rakennetaan uusia kerrostaloja. Lisätietoja kaavoituksesta Helsingin kaupunki p. 09-3101691 (vaihde).

Vuosaaren Kurkimoisiossa kaksi rivitaloyhtiötä, joissa on yhteensä 41 rivitaloasuntoa. Lähimmät palvelut 200 m. Bussiyhteydet 2,5 km:n päässä sijaitsevalle Vuosaaren metroasemalle ja Kauppakeskus Columbukseen.

Alkup. asomaksu: 34 640,89 € indeksikorotus: 7 667,91 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Karlsson Kirsi
040 922 2682
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Vuosaaressa asutaan luonnon helmassa Helsingissä

Vuosaaressa pääsee asumaan luonnon ja meren läheisyydessä. Monimuotoinen luonto ja upea merellinen miljöö luovat tunnelmaa koko alueelle. Sen lisäksi Vuosaari on sijainniltaan keskeinen, ja matka Vuosaaresta Helsingin keskustaan on nopea ja vaivaton. Vuosaari on siis juuri oikea valinta, jos asuminen luonnon, meren ja hyvien kulkuyhteyksien lähellä kiinnostaa.

Lue lisää