Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt+s | 67,5 m²
Telttakuja 3 A | Helsinki

Asumisoikeusmaksu 48 464 €
Käyttövastike 942 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Helsinki - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Helsinki, Alppikylä
Osoite Telttakuja 3 A, 00770 Helsinki
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 67,5 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2014
Energiatehokkuusluokka D2013
Asumisoikeusmaksu 48 463,80 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 941,18 €/kk
Vesimaksu 16,30 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 15,50 €/kk, Autokatospaikka 21,50 €/kk, Autohallipaikka 27,00 €/kk, Latausaseman käyttömaksu 30,00 €/kk, Autotallipaikka/m² 67,00 €/kk , Lataussähkö 0,27 €/kWh
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Ihanasta taloyhtiöstä vapautumassa päätyasunto. Huoneistossa on oma sauna sekä lasitettu parveke. Asunnossa vaalea laminaatti ja omaperäinen pohjaratkaisu, jossa eteinen on alhaalla josta noustaan suoraan huoneistoon. Näin kaikki kenkien tuoma hiekka jää alakertaan, eikä kulkeudu muualle huoneistoon.

Värikkäässä Alppikylässä Koillis-Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella 42 pienkerrostaloasuntoa. Monipuoliset peruspalvelut sijaitsevat alle kilometrin päässä. Esimerkiksi ihan kulman takana uusi Lidlin myymälä. Kohteen vaihtelevasta huoneistovalikoimasta on helppo löytää viihtyisä koti omiin tarpeisiin, olipa sitten haaveissa asuntopiha, lasitettu parveke, varastoullakko tai autotalli.

Alkup. asomaksu: 39 905,30 € indeksikorotus: 8 558,50 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Määttä Johanna
040 922 8981
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Värikäs Alppikylä huokuu persoonallista keskieurooppalaista tunnelmaa

Koillis-Helsingissä sijaitseva Alppikylän asuinalue on uudentyylinen kaupunkimainen pientaloalue, jollaista ei Helsingistä toista löydy. Rivi-, kerros- ja paritalojen muodostamalle alueelle on ominaista keskieurooppalainen ilme värikkäine julkisivuineen.

Lue lisää