Asumisoikeus

2h+kt+s 44,5 m²

Tutkijankatu 1 33720 Tampere

Asumisoikeusmaksu 20 944,50 €
Käyttövastike 529,03 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Hervanta
Osoite Tutkijankatu 1, 33720 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 44,5 m²
Kerros/kerroksia 6
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2015
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 20 944,50 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 529,03 €/kk
Vesimaksu 17,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 25,00 €/kk, Autohallipaikka 34,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Nyt vapautumassa kuudennen kerroksen (6/8) valoisa kaksio jossa lasitettu parveke tarjoaa viihtyisän lisähuoneen. Parveke ja ikkunat suuntaavat länteen ja lounaaseen. Lattiat ovat laminaattia. Keittössä varaus astianpesukoneelle ja omassa saunassa nautiskelet rentouttavista löylyistä lenkin jälkeen. Vehreä asuinalue tarjoaa sinulle niin luonnon lumoa ja havupuiden huminaa kuin nykyaikaista kaupunkimaista asumistakin. Tervetuloa nauttimaan nykyaikaisen asumisen mukavuuksista viihtyisään Hervantaan.

Asunto vapautuu nopeastikin, vastaanotto viimeistään 17.12.2020.

Onko tämä sinun uusi kotisi? Jätä hakemus jo tänään.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voit hakea sähköisesti osoitteessa: https://www.asumisoikeushakemus.net/asohakemus/hakemus.tee;jsessionid=ACC6FF98F9DF0D953C06AB13AA053D17. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

Asuntoa pääsee katsomaan tarjouksen saatuaan.

Tampereen Hervantaan valmistui uusi kerrostalo kesäkuun lopussa 2015. Talo sijaitsee Hervannassa monipuolisten ja kattavien palvelujen läheisyydessä. Tampereen keskustaan on matkaa yhdeksän kilometriä ja kulkuyhteydet ovat hyvät ja toimivat julkisella liikenteellä sekä omalla autolla. Alueella sijaitsee paljon liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia sekä ala- ja yläkoulu ja korkeakouluja, kuten teknillinen yliopisto.

Asuinnoissa on laminaattilattia, laatoitettu kylpyhuone, sauna ja ikkunoissa sälekaihtimet sekä osassa vaatehuone. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on omat terassit ja muissa asunnoissa lasitetut parvekkeet.

Talon alakerrasta löytyy jokaisella asunnolle oma irtaimistovarasto sekä yhteiset ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto sekä siisti ja hyvin varusteltu pesula ja kuivaushuone.

Alkup. asomaksu: 20 131,00 € indeksikorotus: 813,50 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 17.12.2020 
Katso kartta

Myynti

Vuorinen Susanna
040 922 2498
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti