Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 58,0 m²
Permanto 10 | Helsinki

Asumisoikeusmaksu 41 089 €
Käyttövastike 880 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Helsinki - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Helsinki, Vuosaari
Osoite Permanto 10, 00960 Helsinki
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 58,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2015
Asumisoikeusmaksu 41 088,65 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 880,00 €/kk
Vesimaksu 16,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 16,00 €/kk, Autokatospaikka 30,00 €/kk, Latausaseman käyttömaksu 30,00 €/kk , Lataussähkö 0,17 €/kWh
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa viihtyisä rivitalokaksio kahdessa tasossa Vuosaaren Kurkimoisiossa. Yläkerrassa tilava makuuhuone, jossa runsaasti kaappitilaa, pesuhuone, sauna ja parveke. Alakerrassa keittotila, olohuone ja erillinen wc. Sisäänkäynnin yhteydessä terassi.

Taloyhtiössä asuntokohtaiset irtaimistovarastot, pesula, kuivaushuoneet, kerhotila, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot. Alueella on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Huom! Vuosaaren Kurkimoisiossa on hyväksytty asemakaavan muutos ja alueelle rakennetaan kerrostaloja. Lisätietoja Helsingin kaupunki, kaavoitus, Kurkimoision asemakaava, vaihde 09-3101691.

Huom! Kuvat ovat vastaavanlaisesta asunnosta.

Vuosaaren Kurkimoisiossa kaksi rivitaloyhtiötä, joissa on yhteensä 59 rivitaloasuntoa. Lähimmät palvelut 200 m. Bussiyhteydet 2,5 km:n päässä sijaitsevalle Vuosaaren metroasemalle ja Kauppakeskus Columbukseen.

Alkup. asomaksu: 34 025,51 € indeksikorotus: 7 063,14 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 1.2.2023 
Katso kartta

Myynti

Karlsson Kirsi
040 922 2682
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Vuosaaressa asutaan luonnon helmassa Helsingissä

Vuosaaressa pääsee asumaan luonnon ja meren läheisyydessä. Monimuotoinen luonto ja upea merellinen miljöö luovat tunnelmaa koko alueelle. Sen lisäksi Vuosaari on sijainniltaan keskeinen, ja matka Vuosaaresta Helsingin keskustaan on nopea ja vaivaton. Vuosaari on siis juuri oikea valinta, jos asuminen luonnon, meren ja hyvien kulkuyhteyksien lähellä kiinnostaa.

Lue lisää