Asumisoikeus­asunto Yksiö | 1h+kk | 34,0 m²
Särkilahdenkatu 2 A | Raisio

Asumisoikeusmaksu 15 674 €
Käyttövastike 368 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Raisio - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Raisio, Varppeenseutu
Osoite Särkilahdenkatu 2 A, 21200 Raisio
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+kk - yksiö
Pinta-ala 34,0 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2016
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 15 673,93 €
Vakuusmaksu 735,62
Käyttövastike 367,81 €/kk
Vesimaksu 24,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Uudenveroinen näppärä pieni koti Raision keskustan tuntumassa. Tässä vuonna 2016 valmistuneessa asunnossa neliöt ovat tehokäytössä. Tyylikäs pieni keittokomero, ranskalainen parveke, olohuoneen yhteydessä on alkovi sänkyä varten ja eteisessä kaappitilaa. Lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuone on laatoitettu. Alueella on hyvät ulkoilumaastot ja myös keskustan palvelut kiven heiton päässä.

Sisäkuvat ovat viitteellisiä.

Aiempi vapautuminen mahdollista.

Asumisoikeuskohde Särkilahdenkatu 2 A on 7-kerroksinen 39 asunnon kerrostalo, joka sijaitsee Raisiossa Varppeenseudun kaupunginosassa vain noin kilometrin päässä Raision ydinkeskustasta. Samalla tontilla on aiemmin rakennettu B-talo, jossa on vapaarahoitteisia omistusasuntoja. Viihtyisä leikki- ja oleskelualue on molempien talojen asukkaiden käytössä. Ympäristö on melko harvaan rakennettua ja kesäaikaan mukavan vehreätä seutua.

Hyviä liikuntamahdollisuuksia löytyy Lumparlan ja Raikulan urheilukentiltä, Vaisaaren kuntoradalta ja Ulpukan uimahallista.

Alueen koulut tarjoavat sekä ala- ja yläkoulu että lukio-opetusta. Lähellä myös Aikuiskoulutuskeskus Timali. Raision kaupunginkirjasto sijaitsee noin kilometrin päässä. Lähikauppaan ja –ravintolaan on matkaa vain noin 400 m ja Raision Myllyn kauppakeskukseen noin 4 km.

Kaikissa asunnoissa on maalatut seinäpinnat ja laminaattilattiat. Pesuhuoneet on laatoitettu ja lattioissa mukavuuslämpö, jonka sähkö on kiinteistön mittauksessa.

Kaikissa muissa asunnoissa paitsi 34 m²:n yksiöissä on sauna. 34 ja 37 m²:n yksiöissä on ranskalaiset parvekkeet, joilla tupakointi ei ole sallittua.

Huoneistokohtaiset irtainvarastot ja kuivaushuone löytyvät ensimmäisestä kerroksesta. Tontilla lisäksi erillinen ulkoiluvälinevarasto. B-talon väestönsuojaan on kriisinaikainen käyttöoikeus. Myös jätehuolto on yhteinen B-talon kanssa.

Lämmityspistokkeella varustettuja autopaikkoja on 33 kappaletta, joista yksi on inva-paikka. Lisäksi kaksi vieraspaikkaa.

Kohteessa kaukolämpö ja kaapelitelevisio.

Sähkö kulutuksen mukaan. Asukas tekee itse sähkösopimuksen valitsemansa energiayhtiön kanssa.

Alkup. asomaksu: 14 040,87 € indeksikorotus: 1 633,06 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 3.12.2021 
Katso kartta

Myynti

Iivarinen Tiina
045 7734 3802
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti