Asumisoikeus­asunto Neliö | 4h+k+s+ask | 104,0 m²
Örkkiniityntie 27 | Espoo

Asumisoikeusmaksu 60 748 €
Käyttövastike 1 236 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Espoo - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Espoo, Örkkiniitty
Osoite Örkkiniityntie 27, 02970 Espoo
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Paritalo
Huoneisto 4h+k+s+ask - neliö
Pinta-ala 104,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2017
Energiatehokkuusluokka C2013
Asumisoikeusmaksu 60 747,67 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 1 235,52 €/kk
Vesimaksu 16,50 €/hlö/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa 2017 valmistunut tilava ja valoisa paritalon puolikas. Tässä perheen unelmassa on tilaa joka lähtöön. Erillinen sisäänkäynti suoraan kodinhoitotilaan. Säilytystilaa on kerrankin suurenmoisesti. Alakerran makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot ja päämakuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone sekä hulppeasti oma wc. Alakerran kodinhoitohuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Vaaleassa skandinaavisessa keittössä on mukava kokkailla isommallekin porukalle. Kaksi kylmäkonetta vetävät isommankin kauppakassin kerrallaan. Omalla terassilla on mukava viettää kesäisiä päiviä.

Rauhalliselle ja luonnonläheiselle Kalajärvelle syksyllä 2017 valmistuneita viihtyisiä asumisoikeusasuntoja. Kohteen erillis- ja paritaloissa on yhteensä 40 tilavaa asuntoa, kooltaan 89-169 neliötä.

Kalajärvi sijaitsee Pohjois-Espoossa omassa rauhassa, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien ulottuvilla Vihdintien varrella. Kalajärven keskuksessa, kävelyetäisyydellä Örkkiniityn uusista asunnoista on hyvät päivittäispalvelut kouluineen ja päiväkoteineen. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia on Kalajärvellä runsaasti.

Kaikilla asunnoilla on kaksi autopaikkaa, joista toinen paikka varustettu sähköautolatauksella.

Alkup. asomaksu: 51 874,23 € indeksikorotus: 8 873,44 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 19.09.2022 
Katso kartta

Myynti

Salama Johanna
045 7734 3811
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Rautajärvet ovat yhä vakuuttuneempia asumisoikeusasumisen eduista

Haastattelimme vuosi sitten omistusasunnosta asumisoikeusasuntoon muuttanutta Timo Rautajärveä, joka jo silloin vakuutti löytäneensä unelmiensa asunnon.  Nyt perhe on kasvanut pienellä Dani-koiralla, ja kaikki viihtyvät erinomaisesti.

Lue lisää

Omistusasuntoa etsineet Rautajärvet päätyivät uuteen asumisoikeusasuntoon

Espoolainen Timo Rautajärvi etsi perheineen uutta asuntoa lähes kahden vuoden ajan. Uusi koti löytyi vastavalmistuneesta asumisoikeusasunnosta Kalajärven Örkkiniitystä.

Lue lisää

Sähköauton saa ladattua kätevästi omassa pihassa

Espoon Kalajärven Örkkiniityn asumisoikeusasunnoissa sähköauton saa ladattua kätevästi omasta latauspisteestä. Kaikilla 40 asunnolla on oma sähköautonlatauspiste.

Lue lisää