Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

2h+kt+s 49,5 m²

Piiponraitti 4 37500 Lempäälä

Asumisoikeusmaksu 21 279,35 €
Käyttövastike 529,65 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Lempäälä - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Lempäälä, Ryynikkä
Osoite Piiponraitti 4, 37500 Lempäälä
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 49,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2018
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 21 279,35 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 529,65 €/kk
Vesimaksu 17,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 15,50 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Toisen kerroksen saunallinen kaksio vapautumassa Lempäälän ydinkeskustasta Piiponraitilta. Piiponraitilla palvelut ja hyvät liikenneyhteydet ovat lähellä. Tässä toimivapohjaisessa asunnossa on avoin keittiö ja olohuone joka luo tilan tuntua. Keittiössä on tilavaraus astianpesukoneelle. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle joka suuntaa itään. Täällä voit nautiskella aamuauringosta! Talo on erittäin pidetty ja rauhallinen.

Olisiko tämä sinun uusi kotisi?

Asunto vapautuu 27.4.2020 ja vastaanotto viimeistään 13.5.2020.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kunnan asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Lempäälän kunnan järjestysnumeron voit hakea sähköisesti osoitteessa: https://ta.fi/asojnrohakemus. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

Vuonna 2018 valmistunut asumisoikeuskerrostalo Ryynikän alueella aivan Lempäälän keskustan läheisyydessä. Kävelyetäisyydellä kattava valikoima palveluita, mm. päivittäistavarakauppoja ja muita liikkeitä sekä kirjasto, pankki, Kela, apteekki ja terveyskeskus. Lähialueilla sijaitsee myös päiväkoteja ja kouluja, urheilukenttä ja liikuntakeskus sekä jäähalli. Ideaparkkiin pääset autolla kymmenessä minuutissa. Lähimmät bussipysäkit sekä juna-asema sijaitsevat alle puolen kilometrin päässä. Omalla autolla pääset helposti ja nopeasti eri puolille Suomea kolmostien kautta.

Talossa on kuusi kerrosta ja hissi. Huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukkaiden käytettävissä on kuivaushuone. Asunnoissa on laatoitetut kylpyhuoneet ja laminaattilattiat sekä ikkunoissa sälekaihtimet. Ensimmäisen kerroksen asunnoilla on terassit ja ylempien kerrosten asunnoilla lasitetut parvekkeet. Asunnoissa on joko oma sauna tai vaatehuone tai molemmat.

Autopaikoista suurin osa on lämmityspistokkeellisia.

Alkup. asomaksu: 20 715,00 € indeksikorotus: 564,35 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 27.04.2020 
Katso kartta

Myynti

Tourunen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti