Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt | 60,0 m²
Piipputori 2 | Jyväskylä

Asumisoikeusmaksu 29 607 €
Käyttövastike 695 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Jyväskylä - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Jyväskylä, Kangas
Osoite Piipputori 2, 40100 Jyväskylä
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt - kolmio
Pinta-ala 60,0 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 29 606,82 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 694,96 €/kk
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk
Saunamaksu (talosauna) 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Näppärä pikkukolmio kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta. Vaatehuone tuo mukavasti säilytystilaa tähän kotiin. Omaa saunaa asunnossa ei ole, mutta löylyistä pääsee halutessaan nauttimaan varaamalla saunavuoron talon yhteissaunasta.

Jyväskylän Kangas on uusi asuinalue keskustan ja Seppälän kattavien palveluiden läheisyydessä. Vanhan punatiilisen paperitehtaan ja alueen maamerkkinä toimivan korkean piipun läheisyyteen on 10/2018 valmistunut viihtyisiä asumisoikeusasuntoja.
Kerrostalossa on kuusi asuinkerrosta sekä ullakkokerros, josta löytyvät mm. irtaimistovarastot sekä talon yhteissauna. Talossa on 35 asuntoa. Huoneistot ovat kooltaan 44,5 – 81,0 m². Isoimmissa asunnoissa on omat saunat, mutta myös saunattomien asuntojen asukkaat pääsevät halutessaan nauttimaan löylyistä ullakkokerroksen saunatiloissa.
Kankaalla noudatetaan alueen yhteisiä käytäntöjä ja periaatteita. Muun muassa autopaikoitus toteutetaan Kankaan alueen yhteispysäköintinä, josta vastaa Jyväs-Parkki Oy. Myös oleskelualueet, leikkipihat sekä jäteratkaisut toteutetaan keskitettyinä, koko aluetta palvelevina, yhteiskäyttöisinä ratkaisuina.
Voit tutustua lisää Kankaan alueeseen osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/kangas.

Alkup. asomaksu: 27 424,00 € indeksikorotus: 2 182,82 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Kokkonen Maiju
045 7734 3805
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti