Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt | 60,0 m²
Piipputori 2 | Jyväskylä

Asumisoikeusmaksu 32 724 €
Käyttövastike 749 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Jyväskylä - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Jyväskylä, Kangas
Osoite Piipputori 2, 40100 Jyväskylä
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt - kolmio
Pinta-ala 60,0 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 32 723,71 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 748,89 €/kk
Vesimaksu 20,50 €/hlö/kk
Saunamaksu (talosauna) 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Kulmahuoneisto kerrostalon 4.kerroksessa. Tämän kodin toisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Saunaa tässä asunnossa ei ole, mutta löylyistä pääsee halutessaan nauttimaan jos varaa saunavuoron taloyhtiön saunasta.

Jyväskylän Kangas on asuinalue keskustan ja Seppälän kattavien palveluiden läheisyydessä. Vanhan punatiilisen paperitehtaan ja alueen maamerkkinä toimivan korkean piipun läheisyyteen, osoitteeseen Piipputori 2, on 10/2018 valmistunut viihtyisiä asumisoikeusasuntoja.

Kerrostalossa on kuusi asuinkerrosta sekä ullakkokerros, josta löytyvät mm. irtaimistovarastot sekä talon yhteissauna. Talossa on yhteensä 35 asuntoa. Huoneistot ovat kooltaan 44,5 – 81,0 m². Isoimmissa asunnoissa on omat saunat, mutta myös saunattomien asuntojen asukkaat pääsevät halutessaan nauttimaan löylyistä ullakkokerroksen saunatiloissa.

Kankaalla noudatetaan alueen yhteisiä käytäntöjä ja periaatteita. Muun muassa autopaikoitus on toteutettu Kankaan alueen yhteispysäköintinä, josta vastaa Jyväs-Parkki Oy. Myös oleskelualueet, leikkipihat sekä jäteratkaisut ovat toteutettu keskitettyinä, koko aluetta palvelevina, yhteiskäyttöisinä ratkaisuina. Voit tutustua lisää Kankaan alueeseen osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/kangas.

Alkup. asomaksu: 28 263,00 € indeksikorotus: 4 460,71 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Kokkonen Maiju
045 7734 3805
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti