Asumisoikeus

2h+kt+s 49,0 m²

Piispalantie 3 21420 Lieto

Asumisoikeusmaksu 20 919,70 €
Käyttövastike 496,92 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Lieto - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Lieto, Keskusta
Osoite Piispalantie 3, 21420 Lieto
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 49,0 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Rakennus valmistunut 2019
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 20 919,70 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 496,92 €/kk
Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Liedon keskustassa sijaitseva 4-kerroksinen 24 asumisoikeusasunnon kerrostalokohde. Elokuussa 2019 valmistuneesta kohteesta löytyy monipuolinen asuntovalikoima erilaisiin elämäntilanteisiin. Asuntojen koot vaihtelevat 38 m² yksiöistä tilaviin 78 m² neljän huoneen perheasuntoihin.

Asuntojen sisätilojen pintamateriaaleina on ajattomat laminaattilattiat sekä valkoiseksi maalatut seinät. Pesuhuoneet on laatoitettu nykyaikaisin laattavalinnoin ja kaikissa asunnoissa on oma sauna lukuun ottamatta 42 m² yksiötä. Pesuhuoneissa on valaisimella varustettu peilikaappi sekä allaskaappi. Keittiöiden varustukseen kuuluu keraaminen liesi ja kaikissa asuinhuoneistoissa on tilavaraus astianpesukoneelle, mikrolle, pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Asunnoissa on parvekkeet ja ikkunat varustetaan sälekaihtimilla.

Erillisestä talousrakennuksesta löytyy ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja sekä huoneistokohtaiset irtainsäilöt. Pihalla on lasten leikkialue. Jokaisella asunnolla on mahdollisuus varata auton lämpöpistokepaikka.

Lieto on vireä, vajaan 20 000 asukkaan hyvämaineinen kunta. Piispalantie 3 sijaitsee Liedon keskustassa keskeisellä paikalla, sillä kaikki oleelliset päivittäispalvelut sijaitsevat n. kilometrin säteellä. Päiväkoteja Liedon keskustan alueella toimii kolme ja perusopetusta tarjoavat koulut sekä lukio löytyvät kahden kilometrin, eli kävely-/pyöräilymatkan säteeltä.

Piispalantieltä Turun keskustaan on matkaa n. 13 km ja omalla autolla sinne pääsee 20 minuutissa. Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussit kulkevat Liedon keskustan kautta, joten myös julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan kulman takana. Turun ohikulkutie, 10-tie Hämeenlinnaan sekä Helsingin ja Tampereen moottoritiet ovat lähellä.

Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet alueella ovat monipuoliset. Liedon urheiluhalli Lietohalli sijaitsee alle kahden kilometrin päässä. Liedossa on useita urheilukenttiä sekä talvisin luistelukenttiä. Piispalantien läheisyydessä on metsäistä maastoa ja Aurajoen rantaan on kävelymatka.

Piispalantie 3 on savuton kiinteistö. Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Alkup. asomaksu: 20 919,70 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 18.12.2020 
Katso kartta

Myynti

Pajamäki Ida
040 922 0296
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti