Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt+s | 68,5 m²
Pellonraivaajankatu 4 A | Raisio

Asumisoikeusmaksu 31 628 €
Käyttövastike 739 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Raisio - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Raisio, Meri-Nuorikkala
Osoite Pellonraivaajankatu 4 A, 21200 Raisio
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 68,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2019
Asumisoikeusmaksu 31 627,39 €
Vakuusmaksu 1 477,70
Käyttövastike 738,85 €/kk
Vesimaksu 24,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, ei lämpöpistoketta 6,00 €/kk, Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk, Autokatospaikka 21,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Uutta vastaava koti rauhalliseen ja huolettomaan asumiseen. Moderni ja laadukas yksitasoinen rivitaloasunto lyhyen matkan päässä Raision keskustasta. Vaalea toimiva keittiö avautuu luontevasti olohuoneeseen, josta käynti omalle katetulle pihaterassille. Kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa kaappitilaa. Asuinmukavuutta lisäävät myös kaksi erillistä wc:tä. Tilava pesuhuone on laatoitettu ja nautit oman saunan lämmöstä silloin kun sinulle sopii.

Sisäkuvat ovat kohteen toisesta samanlaisesta asunnosta.

Aiempi vapautuminen mahdollista.

Raision Meri-Nuorikkalassa syksyllä 2019 valmistuneita asumisoikeusasuntoja. Perheiden suosima pientaloalue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen asuinympäristön lähellä palveluja ja luontoa. Pellonraivaajankatu 2 ja 4 on rivitalokohde, jossa asumisoikeusasuntoja on yhteensä 28 kpl. Kaikki asunnot ovat yksitasoisia ja kooltaan 68,5 m² kolmioita sekä 83,5 m² neliöitä.

Tässä tyylikkäässä ja modernissa asumisoikeuskohteessa on käytetty laadukkaita ja ajattomia materiaaleja ja asunnot ovat tyyliltään selkeälinjaisia ja valoisia. Lattiat ovat laminaattia ja seinät maalattuja. Eteisen kaapistoissa on peililiukuovet. Keittiöissä on kalusteuuni ja keraaminen liesitaso. Avokeittiö yhdistyy luontevasti olohuoneeseen, jonka korkeista ikkunoista tulvii valoa koko asuntoon. Olohuoneesta on käynti katetulle ja laudoitetulle terassille. Kylpyhuoneissa on laatoitetut seinät ja lattiat. Kaikissa asunnoissa on omat huoneistokohtaiset saunat. Asuntojen lämmönjako toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asukkaiden on mahdollisuus vuokrata pihalta autolle joko tolppa- tai katospaikka. Jokaisen huoneiston ulkopuolella on huoneistokohtainen kylmä irtainvarasto.

Pellonraivaajankatu 2 ja 4 on savuton kiinteistö. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi sisällä kiinteistössä, sen parvekkeilla, terasseilla ja piha-alueilla on kiellettyä.

Raisio on noin 25 000 asukkaan kaupunki, joka alun perin oli pitkään pieni maatalousvaltainen kunta kunnes Raision tehtaat alkoivat menestyä ja muokkasivat alueesta lyhyessä ajassa menestyvän teollisuuskaupungin. Raision menestykseen ovat vaikuttaneet hyvät liikenneyhteydet sekä läheisyys Turkuun ja Naantaliin, joiden kanssa Raisio muodostaa vahvan kauppakeskittymän. Raision naapurikuntia Turun ja Naantalin lisäksi ovat Masku ja Rusko.

Meri-Nuorikkala sijaitsee nimensä mukaan vesistön tuntumassa, Raisionlahden ja Raision kaaren välissä. Alueelle on viime vuosina rakennettu paljon pientaloja ja alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Alueella on paljon viihtyisiä luontomaisemia ja kävelyreittejä, se on myös määritelty valtakunnalliseksi lintuvesialueeksi ja osa siitä on rauhoitettu. Alueella on mahdollista nauttia kauniista luonnosta retkeillen ja kalastaa sallitun kalastusajan puitteissa. Yksi kaupunginosan alueista on maaseutumainen Tahvio, jossa sijaitsee mm. Tahvion koulu (vuosiluokat 3-6.) ja muutamia kartanotyylisiä rakennuksia.

Kattavat palvelut löytyvät Raision keskustasta jonne on matkaa noin kaksi kilometriä (mm. useampi ruokakauppa, ravintoloita, Uintikeskus Ulpukka, kirjasto ja terveyskeskus). Isommille ostoksille kauppakeskus Myllyyn pääsee noin kymmenessä minuutissa ja Turun keskustaan noin viidessätoista minuutissa. Meyer Turun telakalle matkaa on vajaa kaksi kilometriä, Neste Naantalin jalostamolle noin neljä kilometriä ja Valmet Automotiven autotehtaalle Uuteenkaupunkiin noin 68 km.

Kohteeseen on jatkuva haku.

Alkup. asomaksu: 29 328,14 € indeksikorotus: 2 299,25 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 1.12.2021 
Katso kartta

Myynti

Iivarinen Tiina
045 7734 3802
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Kun unelmien kodista tuli totta

Keväinen aurinko herättelee luontoa merellisessä Raisiossa ja kimmeltelee horisontissa pirskahtavilla aalloilla. TA:n syksyllä 2019 valmistuneessa Pellonraivaajankadun asumisoikeuskohteessa asuva Outi Ääri viettää nyt toista kevättä uudessa kodissaan, josta tuli hänelle pettymyksen jälkeen unelmien koti.

Lue lisää