Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 56,5 m²
Rusokinkatu 12 | Jyväskylä

Asumisoikeusmaksu 28 474 €
Käyttövastike 711 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Jyväskylä - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Tähän asuntoon TA-joustomuutolla! Saat jopa kaksi viikkoa ilmaista muuttoaikaa, kysy lisää myyntineuvottelijalta.
Sijainti Jyväskylä, Kangas
Osoite Rusokinkatu 12, 40100 Jyväskylä
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 56,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2020
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 28 473,15 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 710,24 €/kk
Vesimaksu 21,00 €/hlö/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Viihtyisä saunallinen kaksio Kankaan alueella. Tilava eteinen sekä yhtenäinen olohuone- ja keittiötila luovat asunnosta avaran kokonaisuuden. Tästä kodista löytyy myös käytännöllinen kodinhoitohuone.

Tämä koti sijaitsee näppärästi kerrostalon alimmassa kerroksessa ja asuntoon on oma erillinen sisäänkäynti: ihanteellinen ratkaisu esim. kotona työskentelevälle kosmetologille, sillä täällä olisi helppo asiakkaiden piipahtaa. Myös koirataloudelle hyvin soveltuva: kätevää tulla ja mennä, kun omasta sisäänkäynnistä pääsee suoraan ulos ilman seikkailua rappukäytävässä.

Tähän asuntoon on mahdollisuus hyödyntää TA-joustomuuttoa: kaksi viikkoa vastikkeetonta muuttoaikaa.

Rusokinkatu 12 on Kankaan asuinalueelle 01/2020 valmistunut asumisoikeuskerrostalo. Talossa on kuusi kerrosta, joissa on yhteensä 29 asuntoa. Osassa asunnoista pääsee nauttimaan oman saunan löylyistä ja osa on saunattomia. Kokoluokista löytyy mukavasti vaihtelua ja valinnanvaraa erilaisiin elämäntilanteisiin. Pienin asunto on ullakkokerroksen 39 m² yksiö ja isoimmat 81,5 m² perheasuntoja. Asunnoissa on laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet.

Kangas on kehittyvä asuinalue keskustan ja Seppälän kattavien palveluiden läheisyydessä. Kankaalla noudatetaan alueen yhteisiä käytäntöjä ja periaatteita. Muun muassa autopaikoitus on toteutettu Kankaan alueen yhteispysäköintinä, josta vastaa Jyväs-Parkki Oy. Myös oleskelualueet, leikkipihat sekä jäteratkaisut ovat toteutettu keskitettyinä, koko aluetta palvelevina, yhteiskäyttöisinä ratkaisuina.

Voit tutustua lisää Kankaan alueeseen osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/kangas.

Alkup. asomaksu: 27 369,00 € indeksikorotus: 1 104,15 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Kokkonen Maiju
045 7734 3805
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti