Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

Uudiskohde 3h+kt+s 70,0 m²

Kurkiaurankatu 13 C 04420 Järvenpää

Asumisoikeusmaksu 36 218,18 €
Käyttövastike 879,48 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Järvenpää - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Järvenpää, Lepola
Osoite Kurkiaurankatu 13 C, 04420 Järvenpää
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 70,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.07.2020
Asumisoikeusmaksu 36 218,18 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 879,48 €/kk
Vesimaksu 15,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 15,00 €/kk, Autokatospaikka 25,00 €/kk
Lisätietoja Kaksitasoinen rivitalon kolmio, jonka alakerrassa yhdistetty keitto- ja ruokailutila, olohuone ja erillinen wc. Olohuoneesta käynti valokatetulle terassille ja pensasistutuksin rajatulle asuntopihalle. Yläkertaan sijoittuvat makuuhuoneet, tilava kylpyhuone, wc ja sauna.

Järvenpään Lepolaan, lähelle Ainolan ja Tuusulanjärven kulttuurimaisemia, on tulossa uusia rivitaloasuntoja. Osoitteeseen Kurkiaurankatu 13 rakennetaan yhteensä 28 asumisoikeusasuntoa, viiteen rivitaloon.

Valittavana on monenlaisia asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin, tilavasta kaksiosta kompaktiin viiden huoneen perheasuntoon. Asunnot ovat kooltaan 58-81 m². Osa asunnoista on yhdessä ja osa kahdessa tasossa, ja kaikilla asunnoilla on oma valokatettu terassi. Piha-alueella on viihtyisä leikki- ja oleskelualue. Autoille on katos- ja avopaikkoja, jotka on varustettu sähköpistokkeella.

Kurkiaurankatu 13 on savuton kiinteistö. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi sisällä kiinteistössä, terasseilla ja piha-alueilla on kiellettyä, lukuun ottamatta erillistä merkittyä tupakointipaikkaa.

Lepolassa yhdistyvät hienolla tavalla Tuusulanjärven kulttuurimaisema sekä Järvenpään keskustan palvelut. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet Helsingin ja Lahden suuntaan. Ainolan junaseisake ja bussipysäkit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja omalla autolla pääsee kätevästi moottoritielle. Järvenpään keskustan palvelujen äärelle on parin kilometrin matka.

Näiden asuntojen ensimmäinen hakuaika oli 12.7.-5.8.2019, jona aikana hakemuksen jättäneille on lähetetty tarjous postissa. Asuntoihin on nyt jatkuva haku ja uusi tarjouskierros käynnistetään mikäli asuntoja jää vielä vapaaksi. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki huoneistot. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on kesä-elokuu 2020.

Alkup. asomaksu: 36 218,18 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Myynti

Karlsson Kirsi
040 922 2682
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti