Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt | 46,0 m²
Konttilukinkatu 15 A, Siivekkeenkatu 1 B | Tampere

Asumisoikeusmaksu 31 108 €
Käyttövastike 610 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Härmälänranta
Osoite Konttilukinkatu 15 A, Siivekkeenkatu 1 B, 33900 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt - kaksio
Pinta-ala 46,0 m²
Kerros/kerroksia 7
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2020
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 31 107,88 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 610,00 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 55,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Seuraava tarjouskierros alkaa 2.11.2021.

Aloita uusi elämäsi Härmälänrannassa!

Aivan Pyhäjärven rannan tuntumasta vapautumassa kompakti kaksio ylimmästä 7/7 kerroksesta. Säilytystilaa riittää, sillä asunnossa on oma vaatehuone ja tilava lasitettu parveke, joka suuntaa länteen (sisäpihalle päin). Sijaintikin on mitä mainioin. Talo on vasta valmistunut elokuussa 2020. Asuntoon on muutostyönä teetetty parvekelasitus.

Asunto vapautuu 15.11. ja vastaanotto viimeistään 23.12.2021.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voit hakea sähköisesti osoitteessa: https://www.asumisoikeushakemus.net/asohakemus/hakemus.tee . Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

Asuntoa pääsee katsomaan tarjouksen saatuaan.

Pyhäjärven etelärantaan Härmälänrannan alueelle on rakennettu 61 asunnon asumisoikeuskerrostalo, joka on valmistunut elokuun lopussa 2020. Viralliset osoitteet ovat Konttilukinkatu 15 A ja Siivekkeenkatu 1 B. Talossa on asuntoja monenlaiseen elämäntilanteeseen tehokkaista yksiöistä erilaisiin kolmioihin.

Härmälänranta on kiehtova asuinympäristö, jossa yhdistyvät historian havina, kaupunkimaisuus ja luonnon läheisyys erinomaisine ulkoilumaastoineen. Läheisestä Härmälänsaaresta löytyy uimaranta ja veneilysatama virkistysalueineen. Myös aivan talon läheisyyteen on suunnitteilla uimaranta. Viereiseen kortteliin on suunnitteilla päiväkoti ja Härmälän kouluun on lyhyt kävelymatka. Härmälänrannassa asut moderneissa puitteissa huolettomasti lähellä upeaa luontoa.

Lähikauppa ja kortteliravintola ovat kivenheiton päässä. Härmälän sekä Partolan monipuolisten palveluiden ääreen on kävelymatka.

Kävelyetäisyydellä on myös Tampereen Messu- ja urheilukeskus. Tampereen keskustaan on matkaa alle kuusi kilometriä. Matkan voi taittaa vaivattomasti bussilla, omalla autolla tai pyöräillen rantaväylää pitkin. Väylää pitkin pyöräilet vaikka koko Pyhäjärven ympäri.

Talossa on hyvät yhteiset tilat. Asukkaiden käytössä ovat pesula ja kaksi kuivaushuonetta sekä kaksi ulkoiluvälinevarastoa ja lastenvaunuvarasto. Isommassa ulkoiluvälinevarastossa on sisäänkäynnin yhteydessä koira-/kurasuihku. Jokaiselle asunnolle on oma lämmin irtaimistovarasto. Asunnoissa on laatoitetut pesuhuoneet ja laminaattilattiat. Materiaalivalinnat ovat ajattoman tyylikkäitä ja luovat pohjan monen tyyliselle sisustukselle. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Korttelin yhteisellä piha-alueella on suojaisa leikki- ja oleskelualue. Autopaikat sijaitsevat viereisen korttelin parkkihallissa, josta asukkaille on varattu 45 nimeämätöntä lämmityspistokkeellista autopaikkaa.

Talossa on seitsemän kerrosta ja kaksi porrasta, joissa molemmissa on hissi. Jokaisessa asunnossa on oma parveke ja osassa asunnoista on sauna. Osassa kaksioista ja kolmioista on arjen apuna vaatehuone, ja osassa kolmioista asumismukavuutta lisäävät kaksi wc:tä ja tilava asunnon levyinen parveke.

Alkup. asomaksu: 27 711,76 € indeksikorotus: 2 055,12 € muutostyöt: 1 341,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 15.11.2021 
Katso kartta

Myynti

Lehtinen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Omistusasunto vaihtui uuteen ASO-asuntoon 30 vuoden jälkeen

Yli 30 vuoden omistusasumisen jälkeen Matti Helminen muutti vaimonsa kanssa upouuteen asumisoikeustaloon Tampereen Härmälänrantaan. Pikkuhiljaa lähestyvä putkiremontti ja 20 vuotta taloyhtiön hallituksessa saivat kaipaamaan asuntoa, jossa saa vaan asua miettimättä tulevia remontteja.

Lue lisää