Asumisoikeus

Uudiskohde 4h+kt+s 83,5 m²

Pellonraivaajankatu 6 A 21200 Raisio

Asumisoikeusmaksu 35 770,73 €
Käyttövastike 891,62 €/kk


Kohteen esite
Sijainti Raisio, Meri-Nuorikkala
Osoite Pellonraivaajankatu 6 A, 21200 Raisio
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 4h+kt+s - neliö
Pinta-ala 83,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.05.2021
Energiatehokkuusluokka B2018
Asumisoikeusmaksu 35 770,73 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 891,62 €/kk
Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk, Autokatospaikka 21,00 €/kk
Lisätietoja Suuren suosion saanut asumisoikeuskohteemme Raision Meri-Nuorikkalassa saa jatkoa! Kohteeseen Pellonraivaajankatu 6, 8 ja 10 on rakenteilla 36 kpl rivitaloasuntoja. Asunnot ovat kaikki yksitasoisia, kooltaan 68,5 m² kolmioita ja 83,5 m² neliöitä.

Tässä tyylikkäässä ja modernissa kohteessa käytetään laadukkaita materiaaleja ja asunnot ovat tyyliltään selkeälinjaisia ja ajattomia. Lattiat ovat laminaattia ja seinät valkoiseksi maalatut. Osassa kaapistoista on peililiukuovet. Keittiössä on kalusteuuni ja keraaminen liesitaso. Avokeittiö yhdistyy luontevasti olohuoneeseen, jonka korkeista ikkunoista tulvii valoa koko asuntoon. Olohuoneesta on käynti katetulle ja laudoitetulle terassille.

Pesuhuoneissa ja erillisessä wc:ssä lattiat ja seinät on laatoitettu ja tiloista löytyy runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen sauna, jossa on tyylikäs lattiakiuas. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää asumismukavuutta ja parantaa huoneistojen kalustettavuutta.

Pellonraivaajankatu 6, 8 ja 10 on savuton kiinteistö. Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa lukuun ottamatta mahdollista erikseen merkittyä tupakointipaikkaa.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa nähtävillä kaikki huoneistot.

Alkup. asomaksu: 35 770,73 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Lähetä viesti