Asumisoikeus

Uudiskohde 3h+k+s 80,0 m²

Herrasniitynkatu 4a D 20760 Kaarina

Asumisoikeusmaksu 36 873,53 €
Käyttövastike 847,53 €/kk


Kohteen esite
Sijainti Kaarina, Piispanristi
Osoite Herrasniitynkatu 4a D, 20760 Kaarina
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 80,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 26.02.2021
Energiatehokkuusluokka B2018
Asumisoikeusmaksu 36 873,53 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 847,53 €/kk
Vesimaksu 24,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk, Autokatospaikka 21,00 €/kk
Lisätietoja Kaarinan Piispanristin kaupunginosan Herrasniityn alueelle, osoitteeseen Herrasniitynkatu 2 ja 4, on rakenteilla uusi rivitalokohde. Kohteeseen tulee 30 kodikasta asumisoikeusasuntoa, jotka ovat 1- tai 2-tasoisia. Asuntojakauma on hyvin kattava, sillä kohteessa on kaksioita (50-56,5 m²), kolmioita (69,5-80 m²), neliöitä (80-89 m²) sekä viisiöitä (95 m²). Kohteen arvioitu valmistumisajankohta on helmikuussa 2021.

Asuntoihin tulee kauniit vaaleansävyiset laminaattilattiat ja maalatut seinät. Pesuhuoneet laatoitetaan nykyaikaisin laattavalinnoin valkoisen ja harmaan sävyin. Pesuhuoneissa on sekä peili- että allaskaapit ja kaikissa asunnoissa on oma sauna. Keittiöissä on vakiona keraaminen liesi ja isommissa asunnoissa kaksi jää-pakastinkaappia. Asuinhuoneiden ikkunat varustetaan sälekaihtimilla. Kaikissa huoneistoissa on tilavaraus astianpesukoneelle, mikrolle, pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle.

Jokaisella asunnolla on oma laatoitettu piha-alue ja 2-tasoisissa asunnoissa on yläkerrassa ranskalainen parveke. Asukkaiden varattavissa on autokatos- sekä pistokepaikkoja. Lapsille rakennetaan oma leikkialue viihtyisälle sisäpihalle. Kohteeseen tulee kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus sisältyy käyttövastikkeeseen.

Säilytystilaa löytyy jokaisesta asunnosta runsaasti. Kaikilla huoneistoilla on oma kylmä varasto sisäänkäynnin yhteydessä. Osassa asunnoista vaatehuone tarjoaa lisäsäilytystilaa. Talousrakennuksessa sijaitsevat lisäksi yhtiön yhteinen ulkoiluvälinevarasto sekä irtainvarastohäkit niille huoneistoille, joilla ei ole vaatehuonetta.

Herrasniitynkatu 2 ja 4 sijaitsee rauhallisella paikalla uudella pientalovoittoisella asuinalueella. Kaarinan keskustaan on matkaa reilu 2 kilometriä, ja Turun keskustaankin ajaa vain n. 15 minuutissa. Kaikki päivittäiset peruspalvelut, kuten terveysasema, ruokakauppa, apteekki, kirjasto ja pankki löytyvät Kaarinan keskustasta, ja Piispanristin kauppakeskittymän palveluihinkin ajaa vain muutamassa minuutissa. Lapsiperheiden iloksi lähin päiväkoti löytyy Herrasniitynkadun toiselta puolelta, ja Piispanlähteen koulu sekä päiväkoti sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä. Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussilinja kulkee kohteen vierestä Pyhän Katariinan tietä pitkin ja lähin bussipysäkki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Kaarinassa liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat huippuluokkaa. Kaupungista löytyy kaksi liikuntahallia, Vaparin liikuntatilat, uimahalli, kolme yleisurheilukenttää sekä useita ulkokenttiä, joista osa jäädytetään talvisin kelien salliessa luistelua varten. Pyhän Katariinan Polut tarjoaa useita vapaa-ajan viettomahdollisuuksia vehreässä luonnossa. Merellisessä Kaarinassa on kuusi yleistä uimarantaa, joista lähimmälle Hovirinnan uimarannalle on reilun 4 kilometrin matka.

Herrasniitynkatu 2 ja 4 on savuton kiinteistö. Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa lukuun ottamatta mahdollista erikseen merkittyä tupakointipaikkaa.

Kohteeseen on jatkuva haku.

Alkup. asomaksu: 36 873,53 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 2.3.2021 
Katso kartta

Myynti

Lähetä viesti