Asumisoikeus

Uudiskohde 2h+kt+s 56,5 m²

Taivaanpankontie 27 B 70200 Kuopio

Asumisoikeusmaksu 27 833,00 €
Käyttövastike 674,22 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Kuopio - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Kuopio, Puijonlaakso
Osoite Taivaanpankontie 27 B, 70200 Kuopio
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 56,5 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.01.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 27 833,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 674,22 €/kk
Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 35,00 €/kk
Lisätietoja Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki huoneistot.

Suositulle Puijonlaakson asuinalueelle on rakenteilla viihtyisiä asumisoikeusasuntoja. Osoitteeseen Taivaanpankontie 27 B rakennetaan kerrostalo, johon tulee kaikkiaan 47 asuntoa. Valittavana on asuntoja monenlaisiin tarpeisiin, kaksioista neljän huoneen asuntoihin, kooltaan 42–85 m².

Puijonlaakso sijaitsee reilun parin kilometrin päässä ydinkeskustasta, jonne pääsee kätevästi esimerkiksi pyörällä tai paikallisliikenteen bussilla. Alueelta on hyvät bussiyhteydet myös muihin kaupunginosiin. Lähellä on mm. Kuopion yliopistollinen sairaala sekä Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampus.

Puijonlaaksossa on mukavasti palveluja, mm. kauppoja, kirjasto, apteekki, lääkäripalveluja, päiväkoteja sekä kuntosali. Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat Puijolla erinomaiset. Metsäisiä lenkkeilypolkuja, latuja ja opastettuja luontopolkuja on näissä hienoissa maisemissa runsaasti. Alueella on myös mm. Sammakkolammen lähikalastusalue ja uimaranta. Hiihtostadion ja mäkihyppyrinne ovat myös lähistöllä, kuten myös Puijon mäen laella kohoava, alueen tunnetuin nähtävyys Puijon torni.

Arvioitu valmistumisajankohta on tammikuun 2022 lopussa.

Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa. Tupakointi on sallittu ainoastaan mahdollisella erikseen osoitetulla tupakointipaikalla.

Alkup. asomaksu: 27 833,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Vartiainen Sini
045 7734 9258
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti