Senioriasunto | vuokra Yksiö | 1h+kt | 34,5 m²
Lintulammentie 15 B | Oulu

Uudiskohde

Vuokra 434,70€/kk


Lue lisää valintarajoista Täytä asuntohakemus Tulostettava vuokrahakemus (pdf) Kohteen esite Lue lisää kohteesta
Sijainti Oulu, Höyhtyä
Osoite Lintulammentie 15 B, 90150 Oulu
Asumismuoto Senioriasunto (vuokra)
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+kt - yksiö
Pinta-ala 34,5 m²
Kerros/kerroksia 7
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2022
Energiatehokkuusluokka A2018
Hissi Kyllä
Vuokra 434,70 €/kk
Vakuusmaksu 434,70
Vesimaksu 16,00 €/hlö/kk
Saunamaksu (talosauna) 10,00 €/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 35,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Pohjaratkaisultaan tilava ja helposti sisustettavissa oleva yksiö, jossa keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilavan oleskelutilan. Keittiön varustukseen kuuluu vakioliesi turva-ajastimella, jääkaappipakastin yhdistelmä, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Huoneistossa on ranskalainen parveke.

Eteisessä on naulakko/hattuhylly ulkovaatteille ja yhdistetty siivous/pyykkikaappi. Kylpyhuoneen varusteluun kuuluu inva wc-istuin, tukikaiteet ja etukaiteellinen pesuallas, suihku sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Huom! Kohteessa ei ole tällä hetkellä autopaikkaa varattavissa. Autopaikkaa voi jonottaa.

Karjasillan asuinalueelle Ouluun on rakenteilla senioreille suunnattuja vuokra-asuntoja. Höyhtyän ostoskeskuksen välittömään läheisyyteen valmistuu seitsemänkerroksinen talo, johon tulee 77 seniorivuokra-asuntoa. Asunnot ovat erikokoisia yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Pienimmät asunnot ovat kooltaan 34 m² ja suurimmat 77,5 m².

Suosittu asuinalue sijaitsee vain parin kilometrin päässä keskustan palveluista. Kaikki arjen palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päästä, ja omalla autolla pääsee nopeasti eri puolille Oulua. Lähin ruokakauppa on aivan Lintulammentie 15:n naapurissa.

Kohteen kellarikerroksessa sijaitsevat huoneistokohtaiset irtainvarastot, talopesula kuivaushuoneineen, talosaunaosasto sekä ulkoiluvälinevarastot. Pihalla on lisäksi katettuja polkupyöräpaikkoja. Autopaikat sijaitsevat maanalaisessa pysäköintihallissa, jonne molemmista porrashuoneista on suora ja esteetön yhteys. Vierasautopaikat sijaitsevat pihan paikoitusalueella. Sisäpihalle valmistuu kuntoilu-, leikki- ja oleskelualue, joka on yhteiskäytössä viereisten talojen kanssa. Yhteisöllisyyttä tukemaan asukkaiden käyttöön valmistuu lähes 90 neliön kokoinen asukastupa. Kiinteistö liitetään DNA:n kaapeli-tv-järjestelmään. Asunnoissa on yleiskaapelointi, ja vuokraan sisältyy taloyhtiön laajakaistayhteys.

Kohteessa on keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä varustettuna lämmityksellä, lämmöntalteenotolla ja viilennyksellä. Huoneistoissa on vesikiertoinen patterilämmitys sekä kylpyhuoneissa wc-tiloissa lattialämmitys. Asuntokohtainen vedenmittaus (sekä kylmä- että lämminvesi). Vesilaskutus tasataan vuosittain todellisen kulutuksen mukaan.

Ikkunoissa on sälekaihtimet. Osassa asunnoista on ranskalainen parveke ja muissa asunnoissa parvekkeet ovat lasitettuja. Asuinhuoneiden lattioissa on laminaatti ja asuntojen seinät on maalattu. Kylpyhuoneiden seinät ja lattiat on laatoitettu.

Lintulammentie 15 B:n länsipuolen portaan asunnot B1-B41 on suunnattu huonokuntoisille vanhuksille. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan lääkärin tai muun asiantuntijan tekemä todistus tai -lausunto, jolla voi todistaa kuuluvansa kyseiseen erityisryhmään. Liitteet voi toimittaa sen jälkeen, kun asuntoa tarjotaan. Asunnoissa B1-B41 on vanhusten itsenäistä asumista tukevia tilaratkaisuja ja varusteita, esim. inva wc-istuin, tukikaiteets sekä kaiteellinen pesuallas, turvaliesi ja automaattinen sammutusjärjestelmä. Kerroskäytävät, hissi ja yhteistilat on myös toteutettu väljemmällä mitoituksella.
Itäpuolen portaan asunnot B42-B77 on suunnattu kaikille seniori-ikäisille.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 30.6.2022. Kohde on savuton.
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Rajaniemi Karoliina
040 922 2659
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti