Likusterikatu 3 sijaitsee lähellä Opinmäen oppimiskeskusta

Tule tutustumaan ihaniin asuntoihimme, joihin pääset muuttamaan nopeastikin. Lähietäisyydellä on muun muassa päiväkoteja, koulu ja Opinmäen tekonurmikenttä. Perheen pienemmille löytyy tekemistä myös Angry Birds -leikkipuistossa.

Suurpelto tarjoaa luonnon läheisyyttä modernissa ympäristössä

Espoon Suurpellossa asut lähellä luontoa ja hurautat hetkessä eri puolille Espoota, sillä asuinalue sijaitsee Kehä II:sen tuntumassa. Modernille asuinalueelle voit muuttaa vaikka heti. Meille on valmistunut alueelle uusia kauniita ASO-asuntoja.

Meiltä löydät satoja kauniita asuntoja Espoosta – hae nyt!

Espoon Finnoossa asut paraatipaikalla ekologisella alueella

Espoon Finnoon alueelle, osoitteeseen Luoteisrinne 13, rakennutamme kauniita yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja. Finnooseen kehitetään uutta ekologista kaupunginosaa, jonka keskus kohoaa metroaseman ympärille.

Metrolla, polkupyörällä tai omalla autolla pääset liikkumaan kätevästi uudelta asuinalueelta. Melkein näköetäisyydellä sijaitsee myös kauppakeskus Iso Omena.

Tutustu Luoteisrinne 13 vuokra-asuntoihimme ja hae nyt! Muuttamaan pääset uuteen kotiisi jo muutaman kuukauden kuluttua.

Asumisoikeusasunnossa saat enemmän tilaa elämiseen

Voit hakea asumisoikeusasuntoa, kun sinulla on ARAn myöntämä asumisoikeuden järjestysnumeroa.

Järjestysnumeron perusteella hakijoille tarjotaan toiveiden mukaisia asumisoikeus-, eli ASO-asuntoja.

Asumisoikeusasunnoissa maksetaan aluksi kertaluonteinen ASO-maksu, jonka saat pois muuttaessasi takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. ASO-asunnossa maksat kuukausittain käyttövastiketta ja saat asua asunnossa niin kauan kuin haluat.

Asumismuodon hyviä puolia ovat esimerkiksi sen huolettomuus, turvallisuus ja meillä TA:lla hyvä hinta-laatusuhde. Meillä asut verrattain uusissa asunnoissa hyvillä sijainneilla. Saat enemmän tilaa pienemmillä kustannuksilla!

Hae asumisoikeuden järjestysnumero

Miksi sinun kannattaa hakea asuntoa juuri meiltä?

Voit asua uudessa kodissa hyvällä sijainnilla
Espoossa meillä on useita uusia kohteita rakenteilla ja valmistumassa, voit hakea upouuteen kotiin! Uusien asuntojen lisäksi Espoossa on tuhansia muita asuntoja rivitaloista kerrostaloihin, erillis- ja paritaloihin.

Voit asua lemmikkieläintesi kanssa.
Olet lämpimästi tervetullut asuntoihimme lemmikkieläintesi kanssa.

Voit asua turvallisesti ja huolettomasti.
Huolehdimme monesta asiasta puolestasi. Elämäntilanteesi muuttuessa, voit myös muuttaa helposti asunnosta toiseen. Vuokra-asunnoissa irtisanomisaika on yksi kuukausi ja asumisoikeusasunnoissa kolme kuukautta.

Voit tehdä halutessasi asunnossa remonttia.
Upouudet asunnot eivät vuosiin remontteja kaipaa, mutta vanhempia asuntoja voit myös remontoida. Lue lisää vuokra-asunnon ja asumisoikeusasunnon muutostöistä asukasoppaastamme. Sovi remontista aina etukäteen kiinteistömanagerimme kanssa.

Ystävällinen myyntimme auttaa sinua löytämään sopivan kodin juuri sinulle!
Myyntimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kodin ja opastaa tarvittaessa myös hakuprosessissa. Lue täältä asumisoikeusasunnon hakeminen uudiskohteesta. Ja täältä vuokra-asunnon hakeminen uudiskohteesta.

Kysy lisää myyntineuvottelijoiltamme tai
asiakaspalvelustamme.

Sivu päivitetty viimeksi: 28.5.2024