Asumisoikeusasunnot, Kannaksenkatu 2, Ala-Pispala, 33250, Tampere

Lämmityskustannukset sisältyvät käyttövastikkeeseen. Asukkaat maksavat käyttöveden lämmityksen. Kohteella on lämmityspistokkeellisia ulkopaikkoja sekä autotalleja.

Huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto sekä lastenvaunuvarasto sijaitsevat talon pohjakerroksessa.

Kuuden asunnon luhtitalo sijaitsee erittäin suositulla alueella Ala-Pispalassa. Päiväkoti, alakoulu, lähikauppa ja uimaranta sijaitsevat aivan talon läheisyydessä. Tampereen keskustaan matkaa on pari kilometriä ja hyvät julkiset kulkuyhteydet. Pyhäjärven rantamaisemissa on upeat ulkoilumaastot.

Huoneistovalikoima

Huoneistotyyppi kpl
2h+k+s 57 — 57 2
3h+k+s 72 — 72 2
4h+k+s 89 — 89 2
Kohteen perustiedot
 • Osoite: Kannaksenkatu 2
 • Kaupunki: Tampere
 • Kaupunginosa: Ala-Pispala
 • Kaupunginosan tarkenne:
 • Asuntoja: 6
 • Valmistumisvuosi: 1998
 • Energialuokka: G2013
 • Talotyyppi: Luhtitalo
 • Lämmitysmuoto: Suorasähkö
 • Ilmanvaihtomuoto: Asuntokohtainen poisto
 • Autopaikat: 6 kpl
Yhteystiedot
Myynti
Tiia Lehtinen 0409222692 tiia.lehtinen@ta.fi
Kiinteistömanageri
Jaana Pystykoski 0409225379 jaana.pystykoski@ta.fi
Kiinteistösihteeri
Päivi Luostarinen 04577343708 paivi.luostarinen@ta.fi

Huolto
Huollon yhteystiedot löydät kohteen ilmoitustaululta.

Asiakaspalvelukeskus
puh. 045 7734 3777, info@ta.fi

Huom. Puhelinnumeromme eivät vastaanota tekstiviestejä.

Huoneistot ja pohjakuvat

Huoneisto Kerros Talotyyppi Pohja
Kaksiot
A, 2h+k+s 57,0 m² 1 Luhtitalo
A, 2h+k+s 57,0 m² 2 Luhtitalo
Kolmiot
A, 3h+k+s 72,0 m² 1 Luhtitalo
A, 3h+k+s 72,0 m² 2 Luhtitalo
Neliöt
A, 4h+k+s 89,0 m² 1 Luhtitalo
A, 4h+k+s 89,0 m² 2 Luhtitalo

Tupakointi on kiellettyä kaikissa asunnoissamme ja talojen yhteisissä tiloissa kuten rappukäytävissä sekä sauna- ja varastotiloissa.

Vuodesta 2019 lähtien tehdyissä uusissa asumisoikeussopimuksissa ja vuodesta 2020 tehdyissä vuokrasopimuksissa asukas on sitoutunut olemaan tupakoimatta kiinteistön alueella mahdollista erikseen osoitettua tupakointipaikkaa lukuun ottamatta. Uudiskohteissa savuttomuusehto on otettu käyttöön jo aiemmin.

Osa kiinteistöistämme on kokonaan savuttomia. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että tupakointi on kiellettyä kiinteistössä, sen asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Jätä meille asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen voit hakea sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihin että varattuihin asumisoikeuskohteisiin. Saat asuntotarjouksen heti kun voimme tarjota toiveitasi vastaavaa asuntoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asunnon tai kohteen myyntineuvottelijaan.

Tutustu asuntoon ennen päätöstä

Voit tutustua asuntoon ensin ja päättää vasta sitten, haluatko tehdä kanssamme asumisoikeussopimuksen. Mikäli olet hyväksynyt asuntotarjouksen, pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon jo tarjouskierroksen aikana. Järjestämme jonkin verran myös yleisiä näyttöjä vapaissa asunnoissamme. Uudiskohteissa ei valitettavasti voi järjestää vastaavanlaisesti näyttöjä kuin jo valmistuneissa kohteissa.