Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Siilinjärvi, Siilinpää,
Valkamantie 2b

Koti rauhallisessa taajamassa Siilinjärvellä

Viihtyisään Siilinjärven kuntaan on suunnitteilla 36 uutta asumisoikeusasuntoa osoitteeseen Valkamantie 2 B. Siilinpään asuinalue sijaitsee keskustan itäpuolella n. 1,5 kilometrin päässä keskustassa.
Näissä uusissa kodeissa voi nauttia rauhallisesta elämäntahdista ja Siilinjärven kauniista maisemista.

Keskustan läheisyydestä alkava ainutlaatuinen harjualue tarjoaa upeat retkimaisemat koko perheelle. Siilinjärven asukkaat nauttivat luonnonsuojelualueista, rehevistä vesistöistä ja monipuolisista lehdoista.

Uusien asumisoikeuskotien läheisyydessä on Siilinjärven suurin alakoulu, Siilinlahden koulu (luokat 1-6), joka sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla.

Alueelta löytyvät myös kesäteatteri, vierasvenesatama, urheilualue ja kunnan suosituin uimaranta. Siilinjärven lukio ja Ahmon koulu (luokat 7-9) sijaitsevat alle kilometrin päässä Ahmolla. Lapsiperheiden iloksi Siilinjärveltä löytyy myös 11 päiväkotia.

Keskustan kattavat palvelut ovat lähellä, noin 1,5 kilometrin päässä. Kävellen tai pyöräillen keskustaan pääsee oikoreittiä, jolloin matka lähes puolittuu. Siilinjärven alueella on hyvät palvelut ja toimivat liikenneyhteydet. Moottoritietä pitkin pääsee tarvittaessa nopeasti Kuopioon.


Asuntoja 36 kpl
1h+kt+s, 2h+kt+s, 3h+kt+s, 4h+kt+s
Pinta-alat 40,5 m² … 77,5 m²

Kohteen arvioitu valmistuminen 09/2022.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Hae järjestysnumero: Siilinjärvi Katso kartta