Suunnitteilla asuntokohde - vuokra (yleishyödyllinen)

Helsinki, Laajasalo,
Turumankatu 14

Kruunuvuorenrannan merellinen kaupunkikortteli täydentyy vuokra-asunnoilla, kun Turumankatu 14:n vuokra-asunnot valmistuvat vuoden 2023 alkupuolella. Osoitteeseen Turumankatu 14 on rakenteilla kaikkiaan 18 vuokra-asuntoa. Asunnot ovat kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja, kooltaan 35,5 - 86,5 m². Asumisoikeustalot valmistuvat Kruunuvuorenselän itärannalle, uniikille paikalle vastapäätä kaupunkia.

Laajasalon länsirannikolla sijaitsevassa kehittyvässä Kruununvuorenrannassa asut tyylikkäästi ja modernisti upeassa merellisessä ympäristössä. Luontopolut, kalliot ja historialliset kartanomaisemat kuljettavat ajatukset kauas arjesta.

Suunnitelmien mukaan vuonna 2030 Kruunuvuorenranta on 13 000 ihmisen koti. Alueen palvelut kehittyvätkin parhaillaan vauhdilla. Valmistuessaan Kruunuvuorenrannassa on erinomaiset palvelut: koulut, päiväkodit, liikuntapaikat, leikkipuistot, terveyspalvelut ja kaupat. Alueen ensimmäinen päiväkoti on jo aloittanut toimintansa, kuten myös ruokakauppakin. Laajasalossa sijaitseva Kauppakeskus Saari palvelee kätevästi vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kotiovelta.

Kruunuvuorenrannasta pääsee helposti liikkumaan eri puolille kaupunkia niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Bussit kulkevat Kruunuvuorenrannan kautta Herttoniemen metroasemalle, josta matka jatkuu kätevästi kolmeen eri suuntaan. Kruunusillat-hanke alkaa näillä näkymin lähivuosina. Kevyen liikenteen ja raitioreitin siltakokonaisuus tuo Kruunuvuorenrannan merkittävästi lähemmäksi Helsingin sydäntä.

Turumankatu 14:n vuokra-asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on tammi-huhtikuussa 2023.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Katso kartta