Suunnitteilla asuntokohde - vuokra (yleishyödyllinen)

Naantali, Inttilä,
Lounatuuli 13 ja 15

Naantaliin Lounatuulen asuntomessualueelle on suunnitteilla 21 asunnon rivitalokokonaisuus. Messualueen korkeimmalle kohdalle nousee laadukkaita vuokra-asuntoja. Kooltaan asunnot ovat 66 m² kolmioita, 95 m² neljän huoneen asuntoja sekä 119 m² viiden huoneen asuntoja. Asunnot ovat kaksitasoisia, ja niissä on korkeat kahden kerroksen olohuoneet. Kaikissa asunnoissa on joko oma sauna tai kylpyamme.

Kallioiselta ja mäntymetsäiseltä tontilta avautuu upeat näköalat kaikkiin ilmansuuntiin. Nykyistä saaristolaisluontoa säästetään ja jätetään luonnontilaiseksi kaikkialla missä se on mahdollista.

Pitkälti energiaomavaraisen yhtiön lämmitysmuotona on maalämpö. Taloissa on lattialämmitysjärjestelmä, ja jokaisen asunnon olohuoneessa on lisäksi viilennyslaite. Talojen katoille asennetaan aurinkopaneelit, joiden avulla tuotetaan sähköä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien käyttöön. Ylijäävää sähköä voidaan tallentaa teknisissä tiloissa akkuihin.

Kohteen erikoisuutena on puukiukaalla varustettu pihasaunarakennus. Pihalle tulee istutus- ja viljelylaatikoita, oleskelualue sekä lasten leikkimetsäksi nimetty leikkialue. Pihalla on myös hulevesiallas, johon sadevedet johdetaan.

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään upealla Luonnonmaan saarella. Lounatuuleksi nimetystä asuntomessualueesta valmistuu merellinen ja luonnonläheinen asuinalue, joka rakentuu saariston luontoa kunnioittaen jyhkeiden kallioiden päälle. Messualueelle on tulossa yhtiömuotoista asumista, vapaa-ajan asuntoja ja noin 20 pientaloa. Tonttien ympärille tullaan jättämään viheralueita ja alueen energiaratkaisuja on huomioitu alueella monin tavoin.

Talot valmistuvat kesän 2022 asuntomessuille.

Asuntoihin voi hakea asukkaaksi keväällä 2022. Asukasvalinnoissa noudatetaan ARA:n tulorajoituksia, joista lisätietoa löytyy oheisen linkin takaa: https://www.ara.fi/fi-FI/ARAasuntokanta/Lyhyen_korkotukilainan_ARAvuokraasunnot.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Tietoa asukas­valinta­perusteista Katso kartta