Suunnitteilla asuntokohde - vuokra (yleishyödyllinen)

Espoo, Finnoo,
Peijinkatu 1A ja 2A

Finnoon alueelle Espooseen on tulossa uusia vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat arviolta huhtikuussa 2024. Vuokra-asunnot valmistuvat Finnooseen rakennettavaan uuteen ekologiseen kaupunginosaan, jonka keskus nousee metroaseman yläpuolelle. Merihenkisestä alueesta tulee valmistuessaan 17 000 asukkaan kaupunginosa, jonka korkeat rakennukset muodostavat omaleimaisen miljöön. Finnoota rakennetaan energiatehokkaasti ja kaupunginosasta tavoitellaan kestävän kaupunkirakentamisen edelläkävijää.

Peijinkadulle valmistuvissa vuokra-asunnoissa on valinnanvaraa monenlaisiin tarpeisiin. Tarjolla on asuntoja yksiöistä aina viiden huoneen asuntoihin asti. Asuntojen koot vaihtelevat 31 ja 98 neliön välillä.

Huoneistotyypit:
1h+kt, 31,0–33,0 m², 12 kpl
2h+kt, 43,0–50,0 m², 14 kpl
2h+kt+vh, 48,0 m², 14 kpl
2h+kk+s+vh, 49,0–56,0 m², 14 kpl
3h+kt, 58,5 m² 7 kpl
3h+kt+s, 64,5–69,5 m², 19 kpl
4h+kt+s, 80,0 m², 7 kpl
5h+kt+s, 98,0 m², 2 kpl

Liikenneyhteydet alueelta ovat loistavat, sillä Länsiväylälle ajaa vain muutamassa minuutissa ja metrolla pääsee matkustamaan kätevästi läheiseltä metroasemalta. Finnoossa panostetaan myös sujuviin pyöräily-yhteyksiin ja vehreisiin pyöräreitteihin.

Alueelle tulee kattavat palvelut ja lapsiperheiden arkea helpottamaan on kaavailtu kahta yhtenäiskoulua ja useita päiväkoteja. Matinkylän, Espoonlahden ja Merituulentien ympäristön palveluihin on muutamien minuuttien ajomatka. Reilun kahden kilometrin päässä on kauppakeskus Ison Omenan palvelut, joiden joukosta löytää lähes kaiken tarvittavan.

Finnoon alueen ainutlaatuinen luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle. Merenranta on kävelymatkan päässä ja saaristolaivojen kyydissä pääsee retkille kaupungin ulkoilusaariin.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Tietoa asukas­valinta­perusteista Katso kartta