Suunnitteilla asuntokohde - vuokra (yleishyödyllinen)

Espoo, Finnoo,
Luoteisrinne 13

Finnoon alueelle Espooseen on tulossa uusia vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat arviolta alkuvuodesta 2024. Vuokra-asunnot valmistuvat Finnooseen rakennettavaan uuteen ekologiseen kaupunginosaan, jonka keskus nousee metroaseman ympärille. Merihenkisestä alueesta tulee valmistuessaan 17 000 asukkaan kaupunginosa, jonka korkeat rakennukset muodostavat omaleimaisen miljöön. Finnoota rakennetaan energiatehokkaasti ja kaupunginosasta tavoitellaan kestävän kaupunkirakentamisen edelläkävijää.

Osoitteeseen Luoteisrinne 13 rakennettavaan 8-kerroksiseen asuinkerrostaloon valmistuvissa vuokra-asunnoissa on valinnanvaraa monenlaisiin tarpeisiin. Tarjolla on asuntoja kaksioista neljän huoneen asuntoihin, ja asuntojen koot vaihtelevat 43,5 ja 88,5 neliön välillä.

Huoneistotyypit:
2h+kt, 43,5 m², 14 kpl
2h+kt, 45,5-47,0 m², 16 kpl
2h+kt, 50,0–50,5 m², 16 kpl
3h+kt, 62,5 m², 14 kpl
3h+kt, 64,5 m², 14 kpl
3h+kt, 66,5-67,0 m², 15 kpl
4h+kt, 88,5 m², 14 kpl

Liikenneyhteydet alueelta ovat loistavat, sillä Länsiväylälle ajaa vain muutamassa minuutissa ja uuden metroaseman valmistuessa julkisilla pääsee matkustamaan entistä kätevämmin. Finnoossa panostetaan myös sujuviin pyöräily-yhteyksiin ja vehreisiin pyöräreitteihin.

Alueelle tulee kattavat palvelut ja lapsiperheiden arkea helpottamaan on kaavailtu kahta yhtenäiskoulua ja useita päiväkoteja. Matinkylän, Espoonlahden ja Merituulentien ympäristön palveluihin on muutamien minuuttien ajomatka. Reilun kahden kilometrin päässä on kauppakeskus Ison Omenan palvelut, joiden joukosta löytää lähes kaiken tarvittavan.

Finnoon alueen ainutlaatuinen luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle. Merenranta on kävelymatkan päässä ja saaristolaivojen kyydissä pääsee retkille kaupungin ulkoilusaariin.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Tietoa asukas­valinta­perusteista Katso kartta