Suunnitteilla asuntokohde - vuokra (yleishyödyllinen)

Espoo, Kilo,
Nihtitorpankuja 1 B

Espoon Kiloon, Nihtisillan alueelle on suunnitteilla uusia laadukkaita vuokra-asuntoja. Kahdeksankerroksiseen taloon tulee kaikkiaan 29 asuntoa. Asuntovalikoimassa on kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Pienimmät asunnot ovat kooltaan 46,5 m² ja suurimmat 79 m².

Kilon Nihtisillasta on erinomaiset liikenneyhteydet Turunväylälle ja Kehä II:lle. Läheiseltä bussipysäkiltä kulkee busseja eri puolille Espoota, esimerkiksi Leppävaaraan, Tapiolaan ja Matinkylään. Kilometrin päässä on Keran juna-asema, josta junamatka esimerkiksi Helsingin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Lähin ruokakauppa on kävelyetäisyydellä, ja kauppakeskus Sello monipuolisine palveluineen on muutaman kilometrin päässä. Kauniaisten kauppakeskus Grani on parin kilometrin etäisyydellä.

Arvioitu valmistumisajankohta on maaliskuun 2024 lopulla. Asunnot tulevat haettaviksi arviolta syksyllä/loppuvuodesta 2023.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Tietoa asukas­valinta­perusteista Katso kartta