Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Helsinki, Roihuvuori,
Ruususenrinne 2 A-C

Vehreään ja rauhalliseen Roihuvuoreen on rakenteilla asumisoikeusasuntoja. Kuusikerroksiseen kerrostaloon tulee yhteensä 61 asuntoa, joissa on valinnanvaraa erilaisiin elämäntilanteisiin. Valittavana on asuntoja toimivista yksiöistä tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin, kooltaan 35,5–93,5 m². Asuntoihin tulee laminaattilattiat ja kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät ja lattiat. Lasitetut parvekkeet lisäävät asumisviihtyvyyttä. Neljän huoneen asunnoissa on omat saunat.

Yhä suositumpi Roihuvuoren alue hurmaa hyvällä sijainnillaan – meri, luonto ja kattavat palvelut ovat kaikki lähellä. Roihuvuoressa on yhteisöllistä kylämäisyyttä ja leppoisaa tunnelmaa. Alueella on useita päiväkoteja sekä peruskoulu, musiikkiopisto, kuvataidekoulu ja kirjasto. Ruokakaupat, pikaruokapaikat ja suositut kahvilat ovat kävelyetäisyydellä. Lisää kauppoja, ravintoloita ja palveluja löytyy läheisistä kauppakeskuksista Itiksestä ja Eastonista. Kodin sisustamiseen erikoistunut kauppakeskittymä Lanterna on vain kivenheiton päässä Ruususenrinteen uusista asunnoista.

Roihuvuoresta pääsee autolla nopeasti viereiselle Itäväylälle. Alueella pärjää tosin mainiosti ilman autoakin, sillä Siilitien metroasemalle on runsaan puolen kilometrin kävelymatka ja bussilla pääsee myös eri puolille Helsinkiä.

Asunnot tulevat haettaviksi arviolta syksyllä 2018. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on loppuvuodesta 2019.


Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Huomio! Uusien kohteiden osoitteet eivät aina löydy tai ole oikein karttasovelluksista tai navigaattoreista. Tämän kohteen koordinaatit ovat 60.2055, 25.0565