Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Suunnitteilla asuntokohde - asumisoikeus

Kuopio, Pirtti,
Nauriskatu 2

Kuopion Pirtin kaupunginosaan, Saaristokaupunkiin on suunnitteilla kahden kerrostalon asumisoikeuskohde. 4- ja 6-kerroksisiin kerrostaloihin tulee yhteensä 62 asuinhuoneistoa. Alueen hyvät ja monipuoliset palvelut ovat kohteen keskeisen sijainnin ansiosta hyvin saavutettavissa.

Osoitteeseen Nauriskatu 2 valmistuu yhteensä 62 asumisoikeusasuntoa, joista löytyy koteja alle 50 m² kaksioista aina reilun 80 m² tilaviin perheasuntoihin.

Alueena Pirtti sijoittuu Petosen ja Saaristokaupungin välimaastoon ja on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Petosella Pyörön alueella on monipuolisesti palveluja, kuten mm. terveyskeskus, neuvola, kirjasto, apteekki, useita päiväkoteja, päivittäistavarakauppoja sekä ravintola ja erikoisliikkeitä. Lähimmät koulut ovat Pirtin ja Aurinkorinteen koulut.
Alueen asukkaiden virkistys- ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. Lenkkeilyreittien ja hiihtolatujen lisäksi Lippumäkeen on nousemassa jättimäinen liikuntakeidas, joka mahdollistaa liikunnan riemun säällä kuin säällä. Lippumäkeen valmistuvassa ylipainehallissa voi harrastaa useita eri urheilulajeja, mm. jalkapalloa, amerikkalaista jalkapalloa, rugbya ja pesäpalloa. Hallin viereen on myös valmistunut kahden areenan jäähalli. Talveksi Lippumäkeen saadaan tekopikaluistelurata, joka muuntuu kesäisin tennis-, rullaluistelu- ja koripallokentiksi. Lajien monipuolisuutta lisäävät vielä pienpeliareena ja beach volley -kentät sekä panna-areena ja parkourpaikka. Lippumäestä löytyy myös uimahalli.

Asunnot tulevat haettaviksi arviolta loppuvuodesta 2019.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.Katso kartta