Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 47,0 m²
Peltotie 2 | Siilinjärvi

Asumisoikeusmaksu 22 940 €
Käyttövastike 545 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Siilinjärvi - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Siilinjärvi, Siilinpää
Osoite Peltotie 2, 71800 Siilinjärvi
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 47,0 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2018
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 22 939,01 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 544,49 €/kk
Vesimaksu 18,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 17,00 €/kk, Autokatospaikka 27,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Huoneistossa täysin avoin ja valoisa keittotilan ja olohuoneen yhdistelmä. Asunnossa laatoitettu tilava kylpyhuone ja sauna, jonka löylyistä nautit silloin kuin sinulle sopii.

Kuvat vastaavasta eri kerroksen asunnosta. Pintamateriaalien värit saattavat poiketa.

Hakemuksen voi täyttää sähköisesti TA-Asumisoikeus Oy:n internetsivuilla osoitteessa https://ta.fi/asohakemus . Hakijalla on oltava voimassaoleva Siilinjärven kunnan asuntotoimen myöntämä järjestysnumero.
Kohde-esitteet ja lisätietoja rakenteilla olevista kohteistamme löytyy osoitteesta https://ta.fi/component/kohdeluettelo/kunta?vainuudiskohteet=1 . Vakuusmaksu 2 kk:n käyttövastikkeen suuruinen.

Siilinjärven keskustan tuntumassa sijaitsee 4-kerroksinen 33 asunnon kerrostalo. Huoneistojen koot vaihtelevat 44,5 m² kaksiosta 80 m² neljän huoneen perheasuntoihin. Kaikissa huoneistoissa on laminaattilattiat. Keittiössä on keraaminen liesi sekä korkea jää-pakastinkaappi, isommissa huoneistoissa kaksi kylmälaitetta. Huoneistoissa on myös oma sauna ja kylpyhuoneessa mukavuuslattialämmitys huoneiston sähköllä.

Talossa on kaksi porrashuonetta, joissa molemmissa hissi. Jokaiselle huoneistolle on lämpimien huoneistokohtaisten irtainvarastojen lisäksi sisäpihalla katokselliset ulkoiluvälinevarastot.

Asumisoikeustalo sijaitsee Siilinjärven keskustan läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä. Lähistöllä on ala- sekä yläkoulu, joihin matkaa n. 400 metriä ja uimaranta.

Alkup. asomaksu: 19 241,00 € indeksikorotus: 3 698,01 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 24.8.2023 
Katso kartta

Myynti

Uronen Sari
040 922 2783
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti