Asumisoikeus­asunto Viisiö | 5h+kt+s | 98,0 m²
Turumankatu 22 B | Helsinki

Asumisoikeusmaksu 75 088 €
Käyttövastike 1 391 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Helsinki - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Helsinki, Kruunuvuorenranta
Osoite Turumankatu 22 B, 00590 Helsinki
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 5h+kt+s - viisiö
Pinta-ala 98,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Asumisoikeusmaksu 75 087,12 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 1 390,35 €/kk
Vesimaksu 16,00 €/hlö/kk
Saunamaksu (talosauna) 15,00 €/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 50,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Tilava neljän makuuhuoneen perheasunto. Tässä kaksitasoisessa rivitalokodissa on hulppeat lähes sadan neliön tilat! Ensimmäisessä kerroksessa on kylpyhuone, tilava keittiötila ja olohuone sekä yksi makuuhuoneista. Olohuoneesta on lisäksi käynti viihtyisälle terassille. Toisessa kerroksessa puolestaan on kolme muuta makuuhuonetta, kylpyhuone sekä ikkunallinen sauna. Makuuhuoneissa on reilusti säilytystilaa kaapistoissa.

Jättäisittekö hakemuksen meille?

Kruunuvuorenrannan sydämeen, aivan tulevan Haakoninlahdenpuiston naapuriin on valmistunut 2022 asumisoikeusasuntoja osoitteisiin Turumankatu 18 ja Turumankatu 22. Asumisoikeustalot valmistuivat osaksi merellistä kaupunkikorttelia Kruunuvuorenselän itärannalle, uniikille paikalle vastapäätä kaupunkia.

Tarjolla on kaikkiaan 41 asuntoa, joissa on mukavasti valinnanvaraa erilaisiin elämäntilanteisiin kompakteista yksiöistä hulppeisiin yli sadan neliön perheasuntoihin. Turumankatu 18 koostuu paritalosta ja rivitalosta, Turumankatu 22 puolestaan toisiinsa liitetyistä kerrostalosta ja rivitalosta.

Laajasalon länsirannikolla sijaitsevassa kehittyvässä Kruununvuorenrannassa asut tyylikkäästi ja modernisti upeassa merellisessä ympäristössä. Luontopolut, kalliot ja historialliset kartanomaisemat kuljettavat ajatukset kauas arjesta.

Suunnitelmien mukaan vuonna 2030 Kruunuvuorenranta on 13 000 ihmisen koti. Alueen palvelut kehittyvätkin parhaillaan vauhdilla. Valmistuessaan Kruunuvuorenrannassa on erinomaiset palvelut: koulut, päiväkodit, liikuntapaikat, leikkipuistot, terveyspalvelut ja kaupat. Alueen ensimmäinen päiväkoti on jo aloittanut toimintansa, kuten myös ruokakauppakin. Laajasalossa sijaitseva Kauppakeskus Saari palvelee kätevästi vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kotiovelta. Kruunuvuorenrannasta pääsee helposti liikkumaan eri puolille kaupunkia niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Bussit kulkevat Kruunuvuorenrannan kautta Herttoniemen metroasemalle, josta matka jatkuu kätevästi kolmeen eri suuntaan. Kruunusillat-hanke alkaa näillä näkymin lähivuosina. Kevyen liikenteen ja raitioreitin siltakokonaisuus tuo Kruunuvuorenrannan merkittävästi lähemmäksi Helsingin sydäntä.

Alkup. asomaksu: 64 492,37 € indeksikorotus: 10 594,75 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 1.7.2023 
Katso kartta

Myynti

Pimenov Minna
040 9222 681
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti